sponsoreret indhold
Din nye livsstil: 3 lifehacks til det enkle liv
SPONSORERET indhold

Din nye livsstil: 3 lifehacks til det enkle liv

Refleksion og fordybelse. Begreber, der er værd at stile efter i en tid, hvor vi alle ellers har travlt og er online hele tiden. Læs tre tips, der gør det lettere for dig at skabe det enkle liv.

Foto: Thomas Dahl og Avène
01. aug. 2019 | Sundhed | Avène

Vores hverdage og livsstil fordrer ikke ligefrem ro, forbybelse og refleksion. Vi har fart på, er online nærmest konstant og har adgang til alt. Det kan let skabe et overforbrug og måske endda en overkompliceret hverdag, hvor vi hverken er gode ved os selv eller den planet, vi lever på.

Derfor er der også opstået modbevægelser, der fokuserer på at skære ned, leve mere minimalistisk og på den måde sikre tid og rum til fordybelse og refleksion og en mere bæredygtig livsstil.

Vi har samlet tre gode lifehacks til denne mere overskuelige og lette hverdag.

Tekst1_Hydrance-03.jpgFå en mere enkel og mindre tidskrævende hudplejerutine med Avènes nye Hydrance Aqua-Gel, der både kan fungere som fugtighedscreme om dagen, fugtmaske om natten og øjencreme. På billedet ses også Hydrance Serum, 30 ml, vejl. pris kr. 269,50, Avène Termalkildevand, 150 ml, vejl. pris kr. 89,50 og Hydrance BB Rich, 40 ml, vejl. pris kr. 194,50. Foto: Thomas Dahl

1. Downsize din garderobe

Et godt sted at starte er at kigge på din garderobe. Du har garanteret meget mere tøj, end du får brugt. Måske endda en masse ting købt for billigt, så de allerede efter kort tid ser lidt nussede og slidte ud og egentlig er klar til skraldespanden efter få ture ud i verden.

Du kan med fordel tage en grundig gennemgang af din garderobe. Reducér den. Sælg eller aflevér det til genbrug, du ikke bruger. Find dine key items, de basisting, som du elsker, og som fungerer til det meste, og skab så din garderobe ud fra det.

Køb færre items, men i bedre kvalitet og tidløst design, så du kan bruge dem gennem mange år. Den mindre fyldte garderobe vil både give dig et bedre overblik, en federe stil og en god samvittighed.

Tekst2_Hydrance-08.jpgHvis du ønsker fugt, SPF og farve i et, er Hydrance BB Rich med SPF30 produktet for dig. Den giver optimal fugt, en naturlig glød samt beskytter mod fotoaldring og forureningspartikler, 40 ml vejl. pris kr. 194,50. Avène Hydrance Aqua-Gel, 50 ml, vejl. pris kr. 189,50. Foto: Thomas Dahl

2. Skab en enkel og overskuelig skønhedsrutine

Har du et toiletbord med skufferne fulde af skønhedsprodukter uden nogensinde rigtig at have fundet ud af, hvad der egentlig fungerer for dig? Shuffler du rundt mellem forskellige produkter og leder efter lige præcis dét, der gør din hud glad?

Gør din skønhedsrutine let og overskuelig med enkle produkter, der udfylder flere funktioner. Et eksempel er Avènes nye Hydrance Aqua-Gel, ét produkt, der sikrer dig detox af huden og udfylder flere hudpleje-roller. Cremen er en all-in-one-løsning. Påfør den om morgenen for optimal hydrering i løbet af dagen og brug den i et fyldigere lag som en effektiv natmaske natten over.

Et ekstra plus er, at den også er velegnet til de sarte øjenomgivelser, hvor huden beroliges og genfinder sin friskhed. Med dét produkt kan du forenkle din skønhedsrutine og undgå et overforbrug af produkter.

Tekst3_Hydrance-02.jpgAvènes produkter fås på apoteket. Her er det en Avène Termalkildevand, 50 ml, vejl. pris kr. 39,50 og Hydrance UV Rich, 40 ml, vejl. pris kr. 164,50. Foto: Thomas Dahl

3. Ryd op, ryd op, ryd op

Pludselig blev oprydningsguruen Marie Kondo én, som alle kendte. Og det er ikke uden grund.

Hvis du vil leve et enkelt liv med ro for krop og sind, så er orden bare en nødvendighed. Reglen er, at alting skal have en plads. Det gælder både i dit hjem – i skaber, skuffer, bokse, kasser og på reoler og hylder – og på din arbejdsplads. Hold bordflader og gulve tomme og rene så vidt muligt.

Her er det også vigtigt, at du er god til at smide ud og give væk. Ting, du ikke har brugt i et år, er der en god sandsynlighed for, at du ikke behøver.

Jo færre ting, du ejer, jo lettere er det at holde orden. Og jo bedre orden, du har, jo lettere er det for dig at finde ro til fordybelse og refleksion – og til at leve det enkle liv.