sponsoreret indhold
Gør din hud klar til efterårets udfordrende vejr
SPONSORERET indhold

Gør din hud klar til efterårets udfordrende vejr

Efteråret byder på koldere temperaturer, våde og vindblæste dage og ikke mindst færre solskinstimer.

Foto: GettyImages
22. okt. 2019 | Sundhed

Det bratte vejrskifte fra sommer til efterår kan nemt give anledning til en del udfordringer for din hud – heldigvis kan du forberede den bedst muligt ved skånsom hudpleje og forskellige former for ansigtsbehandling – alt efter dit behov. Det kan være, du har brug for at få gennemfugtet huden, det kan også være en mekanisk ansigtsmassage, er det, du søger, eller måske du trænger til en behandling med mirconeedling, der straks øger produktionen af kollagen i din hud? Mulighederne er mange, og i København finder du et bredt ud af kosmetologer – og der er helt sikkert én, der specialiserer sig netop inden for dine behov.

En ansigtsbehandling skræddersyet dit behovshje_altfordamerne.jpg Hos Shjé, der ligger i hjertet af Østerbro, bliver du mødt af et yderst kompetent hold af kosmetologer. Stemningen i klinikken er rolig og uformel, og det får dig til at slappe af, være tilstede og nyde din behandling.

Udbuddet af ansigtsbehandler er stort, og der bliver selvfølgelig sørget for en skræddersyet behandlingsform, der er tilpasset din hudtype og den specifikke årstid, da dit behov kan ændre sig sæson for sæson.

Det primære fokus for Sofie og hendes team af dygtigere behandlere er at sørger for, at du bliver guidet på rette vej. Derfor får du tilrettelagt et personligt behandlingsforløb og bliver desuden grundigt vejledt i hjemmeplejeprodukter.  

Ansigtsbehandlingen, der giver fastere hud og masser af glødGoBeauty_gobeauty-hellerup-lpg-endermolift-ansigt.jpgGO Beauty i Hellerup lancerer en Danmarksnyhed: LPG Endermolift™ er en 100% naturlig behandlingform, der genopliver din hud i dybden og reducerer fine linjer og rynker. Du vil med det samme opleve behandlingens slående resultat, der tilføjer huden en sund, naturlig glød og en opstrammende effekt.

LPG Endermolift™ er en mekanisk ansigtsmassage, der giver en målrettet aktivitet på celleniveau, aktiverer musklerne og stimulerer de kollagene og elastine fibre i huden. Den aktiverende massage givet et løft og en mere fast hud. Derudover aktiveres lymfedrænage-punkterne, så ophobninger af væske og eksempelvis poser under øjnene forsvinder. Desuden igangsætter behandlingen din blodcirkulation og giver huden et boost.

LPG Endermolift™ opstrammer også dobbelthage og slap hud på hals og décolletté.

En kropsterapeutisk ansigtsbehandlingkbh_kropsterapeut_ld173410-portrt_sort_baggrund.jpgHvis ikke du har prøvet det før, så snyd ikke dig selv for et besøg hos Ida Charlotte Salomonsson Københavns Kropsterapeut beliggende på indre Østerbro.

Ida Charlotte Salomonsson er specialiseret inden for kropsterapi, og hendes behandlinger inddrager både krop og psyke. Ida Charlotte Salomonsson arbejder ud fra et udgangspunkt om, at alle menneskers forskellige problemer kommer til udtryk i forskellige fysiske og psykiske tegn. Når det kommer til fysikken, kan det blandt andet dreje sig om ansigtet – mange oplever netop kæbespændinger, der kan give problemer med hovedpine, smerter i skuldre og nakke og skæren tænder.

Hos Ida Charlotte Salomonsson Københavns Kropsterapeut, der blandt andet er uddannet i funktionelle kæbeproblemer, får du en behandling, som går ind og løsner dine spændinger. Du vil med det samme mærke en forskel, der kommer til udtryk ved en umiddelbar ro og lethed i kroppen og større glædefølelse over at være smertefri.

Ultimativt boost til din hudRetouch_alt_for_damerne.jpg'’Healthy Skin Is Always In’’ er det foretrukne ordsprog hos Retouch Clinic.

Med speciale i kosmetisk dermatologi hjælper det kompetente team af behandlere dagligt kunder med at opnå en smuk, glødende og sund hud. Behandlingsmulighederne er mange, men favoritbehandlingen i vinterhalvåret hos Retouch Clinic er ’Hudfornyelse med laser’.

Oplever du trist og mat hud, pigmentforandringer, karsprægninger eller røde aknear? Så vil Retouch Clinics Hudfornyelse med laser’ helt sikkert henvende sig til dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 93% i op til et halvt år efter behandlingen.

For mange er en enkelt behandling nok til, at man vil opleve et vitalt boost af huden. For at opnå det bedste resultat anbefaler Retouch Clinic 3 behandlinger med 3 ugers mellemrum. 

Hudstimulering indefra og udbeautymakeup_ny.jpg Hos Beauty & Makeup tilbyder vi M.E.S.O. skin resurfacing – en behandling, der anbefales til dig, der f.eks. er udfordret af fine linier/rynker, ar, store porer, slap hud eller hyperpigmentering.

Med microneedling prikkes der små huller i din hud, som stimulerer dens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks øger produktionen af kollagen.

For at opnå det optimale resultat anvendes de små huller i huden til at indsluse skin resurfacing-syrer i dybden. Resurfacing-syreren går dermed ind og opbygger og stimulerer din hud indefra og ud. Til behandlingen anvendes produkter fra pHformula, der har et bredt udvalg af skin resurfacing syrer, som tilpasses efter, hvilket resultat du ønsker.

Hudplejebehandlinger lige efter dine ønsker og behovbritt_ahrensberg_cover.jpg Hos Britt Ahrensberg Hudpleje bliver du mødt af en verden af velvære. Teamet på seks dygtige kosmetologer byder dig inden for i en yderst professionel klinik, hvor der bliver lagt fuldt fokus på dig og dine personlige ønsker og behov. Indehaver Britt Ahrensberg har 25 års erfaring som kosmetolog og har derfor kompetencer til at give kunder en resultatorienteret hudoplevelse samt en personlig vejledning ud over det sædvanlige, der ruster dig til at fortsætte den sunde, daglige hudpleje derhjemme.

Paletten af ansigtsbehandlinger, du finder hos Britt Ahrensberg Hudpleje, er lang, men blandt de mest populære kan nævnes, ProSkin 60, Fire & Ice og HydraFacial. Derudover forhandler klinikken  Dermalogica, IS Clinical, Jane Iredale, Karmameju, Santa Maria Novella m.fl i den store, lækre klinik på Amagerbrogade 43.

Skøn og økologisk ansigtsplejecombio_herla_behandling_600x800.jpgGør din hud klar til efteråret hos Ella Beauty. I klinikkens ansigtsbehandlinger bliver der anvendt skånsomme og økologiske produkter fra HERLA, der bliver tilpasset din hudtype.

Den afslappende behandling inkluderer både en hudanalyse, afrensning, tonic, peeling, serum, ansigtsmaske, creme og øjencreme. Efterfølgende kan du efter personligt behov købe matchende produkter fra HERLA, som du kan bruge til hjemmebehandling og på den måde vedligeholde plejen af din hud.

Forud for det sørger klinikkens dygtige hudeksperter selvfølgelig for at rådgive dig om din hudpleje – måske har du endda brug for en diamantslibning, lysterapi, UltraTerapi eller en microneedling-behandling før selve den forebyggende ansigtsbehandling.

Hyaluronpen – det perfekte boost til din hud CompleteME_img_2837.jpgDu finder Complete Me Spa & Shop i behagelige og lyse lokaler i Kompagnistræde i København K.

Nu præsenterer vi en behandlingsform, der er på højde med lægers meso-terapi injektioner af Vitaminer, aminosyrer, hyaluronsyre og coenzymer. Hidtil er der blevet anvendt nåleinjektioner eller microneedling for at få disse ingredienser ind i huden, men som noget helt nyt præsenterer Complete Me Spa & Shop et apparatur, som bl.a. diabetikere har anvendt i flere år – nemlig en hyaluronpen, der skyder serum ind i din hud ved hjælp af højtryk. Det betyder, at huden straks efter behandling er pæn.

Skønne, effektive ansigtsbehandlingerdeleschersNY.jpg Delecshers Skincare, som ligger centralt på Østerbro, tilbyder det bedste inden for hudpleje med produkter fra iS Clinical og [Comfort Zone], hvor traditionelle ansigtsbehandlinger er suppleret med Fire & Ice ”Red carpet” – en behandling, der efterlader din hud klar til den perfekte aften i byen.

Som noget helt nyt præsenterer vi også Exfoliating Clear Skin til dig, der er besværet med let eller svær akne. Endelig kan du også prøve en Foaming Enzyme Treatment, der kan anvendes til alle hudtyber. Behandlingen er for dig, der har behov for en effektiv eksfolering og polering af huden.

Få en unik fugt- og vitamin boost til huden med MesoterapiFaceUp_ansigtsbehandlingfaceupskincare.jpgEfteråret lægger op til lidt ekstra selvforkælelse. Få en skræddersyet og resultatorienteret ansigtsbehandling i eksklusive omgivelser på Strøget hos Face Up Skincare.

Klinikkens dedikerede hudeksperter med mange års erfaring tilbyder en optimal ekspertise. Ønsker du f.eks. at optimere din hud – gøre den sundere, mere balanceret, stærk og opstrammet, så vælg en mesoterapi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører den en unik blanding af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler, der ikke kun viser et øjeblikkeligt resultat i overfladen, men også kickstarter din huds egen reparationsproces. Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud på den naturlige måde.