sponsoreret indhold
Præsenteret af fitness dk
SPONSORERET indhold

I form på 100 dage - sådan gjorde Louise

Louise er 32 år og læser til sygeplejerske. Efter sin graviditet for to år siden ønskede hun at tabe sig og få strammet sin fysik op igen. Derfor tog hun imod udfordringen fra fitness dk for at se, hvor langt hun kunne nå på 100 dage.

Af: Kasper Louis Hornbeck
03. jan. 2016 | Sundhed

"For mig handlede det ikke om at tabe et bestemt antal kilo, men om at være glad, når jeg ser mig selv i spejlet. Jeg ville gerne tabe mig og strammes op efter graviditeten," begynder Louise. 

Hun begyndte med at sætte nogle realistiske mål for det 100 dage lange forløb. Træningsprogrammet gav hende mulighed for at prøve nye metoder af.

"Jeg har primært lavet en masse styrketræning – også øvelser, jeg ikke havde regnet med at skulle lave, for eksempel chin-ups. Jeg har trænet med håndvægte og stænger, hvilket jeg heller ikke har gjort før. Det var fedt at prøve," siger hun.

Allerede efter en måneds tid kunne hun se resultater af indsatsen.

"Efter en måned kunne jeg tydeligt se forskel. Jeg kunne stille og roligt mærke, at mit tøj blev løsere. Jeg blev slankere på mave og lår, og jeg kunne mærke, at jeg var blevet stærkere."

Træningen har også lindret hendes gamle håndboldskade gennem målrettede øvelser, der styrkede musklerne omkring knæet, fortæller Louise.

"Før havde jeg næsten ondt i knæet dagligt, når jeg cyklede eller gik på trapper. Nu er det kun, hvis jeg virkelig anstrenger mig, at jeg får smerter i det."

Resultaterne kom ikke kun af træningen. Louise lagde en ny kostplan, hvor hun skar en masse unødvendige kulhydrater ud.

"Det har været en ret streng diæt, hvor jeg har skåret drastisk ned på kulhydrater som ris og pasta, brød og kartofler, sukker og alkohol. Og så har jeg været opmærksom på mine portionsstørrelser. Det har været hårdt og krævet noget rygrad."

De 100 dages træning har ikke kun styrket Louises muskler. Resultaterne har også givet hende fornyet selvtillid.

"Før var jeg lidt træt af min krop, og jeg har helt klart fået det bedre med mig selv. Jeg får flere komplimenter og positive kommentarer fra venner og familie, som har fulgt forløbet. Det booster min selvtillid, og min mand synes jo også, det rart, at jeg er slankere og gladere," forklarer Louise. "Det har virkelig gjort meget ved mit humør. I bund og grund handler det jo om at have det godt med mig selv."

Advertisement