Fit's nye træningsekspert: Sådan undgår jeg at gå sukkerkold

Foto: Privat Personlig træner og coach Sidsel Godsk deler ud af motiverende tips.

Fit's træningsekspert: Sådan undgår jeg at gå sukkerkold

Mød Fit Livings nye ambassadør Sidsel Godsk, der arbejder som coach og personlig træner og få hendes bedste tips til en sundere hverdag.

MAD

Jeg begynder min morgen med … "et stort glas vand efterfulgt af 2-3 gode stræk for hele kroppen. Det er sådan, jeg bedst vågner."

Når jeg har travlt, spiser jeg … "rugbrødsmadder og mandler. Det er sundt og nemt og holder mig mæt på dage hvor kalenderen er fuldt booket."

Hvis jeg går sukkerkold … "så har jeg altid både kiks, æbler og en bar i tasken. Der er intet værre end at gå sukkerkold, så jeg er altid parat med snacks i tasken :D"

For mig er aftensmad lig med … "hygge. Jeg elsker at lave aftensmad og gør det nærmest hver dag. At sætte sig til bords med min kæreste i hverdagene og nyde en sund og lækker aftensmad er klart et af højdepunkterne på dagen."

En kur jeg aldrig glemmer … jeg har aldrig prøvet at være på en bestemt kur. Jeg har mange kostprincipper, som jeg selv følger og som virker, men det handler i sidste ende for mig om variation og sund fornuft."

Det sundeste jeg indtager, må være… "når jeg laver min favoritsalat med grønkål og granatæble, så lækkert og så nemt!"

Jeg tænker over, hvad jeg spiser … "når jeg har en lang dag i sigte. Jeg ved, at hvis jeg ikke sørger for at få noget ordetligt mad i løbet af dagen, er jeg mindre fokuseret og kan ikke holde mig igang på det niveau, jeg gerne vil."

Læs også: Henrik Duer: Dét skal du spise før dit løb

TRÆNING

Motion er for mig, lig med … "min hverdag. Motion for mig er en stor del af min hverdag da jeg både motiverer andre til at motionere og selv er meget fysisk aktiv. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag, hvor motion ikke er en stor del på den ene eller anden måde."

Jeg træner … "ca. tre gange om ugen udover den træning, jeg laver, når jeg underviser. Hvis jeg har uger, hvor jeg skal undervise mange hold, er jeg nødt til at skære lidt ned på min egen træning for ikke at bliver overbelastet. Så finder jeg yogamåtten frem i stedet eller går en lang tur."

Tid til træning, finder jeg ved … at min hverdag er alt andet end en 8-16 dag. Jeg har tit fri om formiddagen eller huller midt på dagen, så det plejer ikke at være et problem at finde tid til træning."

Jeg føler mig sej, når … "mine projekter lykkes, og når jeg har haft en virkelig god træning!"

Min største sportspræstation var … "mit første maraton. Ikke fordi det var en flot præstation, men fordi det var en så vild oplevelse at komme over målstregen. Jeg er gammel elitesprinter, så for mig var et maraton dengang helt uoverskueligt."

Jeg drømmer om at kunne … "udvikle mit koncept og en dag udvide mit firma med et større team af dygtige folk. Mit koncept om, at træning ikke skal være et quick fix, men noget man skal se som en livsvigtig investering i både krop og sind, er et utrolig vigtigt budskab for mig at få ud."

HVERDAG

En typisk hverdag er fyldt med … "spændende møder, coaching, undervisning, træning, kaffe-aftaler med venner og snart også en del massage-behandlinger. Jeg er i januar i år gået igang med en massage-uddannelse. Livet som selvstændig giver virkelig mulighed for en varieret hverdag."

Jeg arbejder godt, når … "der er ro omkring mig og med en rigtig god kop kaffe."

Det bedste tidspunkt er … "når mine klienter opnår deres mål og får succes med træningen. Det gør mig glad og stolt, og jeg elsker at hjælpe folk med at forbedre sig. Det er ren win-win."

Hverdagslykke er … "Familietid, en middag med min kæreste, en weekend get-away og tid til god kaffe med veninder.. Jeg sover … 7-8 timer hver dag og hvis jeg ikke gør det kan jeg være helt panisk over det. Min søvn er så vigtig for mig og særligt når jeg har dage hvor jeg aktivt skal være på det meste af dagen. I weekenden elsker jeg … At lade op og slappe af. Noget af det bedste er, at komme hjem til min mor og sætte mig ud i hendes have med en god kop kaffe. Jeg kan ikke leve uden … min kalender.. Jeg har en hverdag som aldrig er den samme, så uden min kalender er jeg lost.

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Kost og Motivation