sponsoreret indhold
Ferieguide: Seks skønne badehoteller til en romantisk weekend
SPONSORERET indhold

Ferieguide: Seks skønne badehoteller til en romantisk weekend

Drømmer du om ferie, afslapning, idyl og havudsigt? Vi har fundet seks danske badehoteller, der emmer af ro og velvære.

Foto: Khachik Simonian. Denne artikel er sponsoreret af: Helenekilde Badehotel, Hjorths Badehotel, Hotel Tannishus, Melsted Badehotel, Rødvig Kro Badehotel, Sandkaas Badehotel
15. apr. 2019 | Livsstil

Træk stikket ud, og stik af fra hverdagen.

Langs de danske kyster ligger adskillige skønne badehoteller, der danner de perfekte rammer for et romantisk ophold med din udkårne eller en hyggelig tur med veninderne.

Her kan du opleve hjemlig og afslappet atmosfære, udsøgte gastronomiske oplevelser, rolige og idylliske omgivelser og ikke mindst havets brusen og sand mellem tæerne.

Vi har samlet seks badehoteller, der bestemt er værd at besøge.

Melsted Badehotel på Bornholm
Melsted.jpgLangs kyststien i gåafstand fra Gudhjem ligger Melsted Badehotel helt ned til vandkanten. 

Melsted Badehotel har 18 lyse og individuelt indrettede værelser – alle med havudsigt. Ved hotellet ligger en sandstrand, som er unik for den ellers klippebelagte østkyst. 

Melsted Badehotels restaurant har i sæsonen åbent til frokost og aften. Her kan du i en uformel og afslappende atmosfære med uforstyrret havudsigt nyde aftenens 3-retters menu eller a la carte retter som en helstegt rødspætte med brunet smør og kapers. Frokostkortet byder på lune retter som saltstegt sild og pandestegt rødspættefilet. 

Melsted Badehotel har åbent fra 1. maj til 26. oktober 2019. 

Badehotellet ved Stevns Klint
rødvigkro.jpgRødvig Kro & Badehotel ligger med udsigt til Østersøen og Stevns Klint placeret et af de smukkeste steder på Sjælland.

Rødvig Kro & Badehotel har de perfekte rammer for ophold af kortere eller længere varighed. Her kan du opleve ro, smuk natur, god mad af lokale råvarer, nærværende service og et pusterum i hverdagen med en autentisk badehotelsoplevelse.

Forkæl den, du holder af, med et afslappende ophold på Rødvig Kro & Badehotel, og kom væk fra hverdagens travlhed.

En lille perle på solskinsøen
sandkaas.jpgPå en bakketop, på kyststrækningen mellem Tejn og Allinge og med udsigt til havet, ligger en lille unik perle, Sandkaas Badehotel.

Det lille badehotel er et ægte, klassisk badehotel, der emmer af charme, hygge og nærvær.

Værtsparret, som bor på hotellet, er med til at skabe en hjemlig og uformel atmosfære, hvor der virkelig bliver kræset om gæsterne. Blandt andet er morgenmaden nævneværdig og består af alt, hvad hjertet kan begære – lige fra håndskåret frugt til pandestegt bacon.

Hotellet er primært for voksne, og går man blot små 100 meter, befinder man sig på den fineste, lille lagunestrand.

Hotel Tannishustannishus.jpgTannishus ligger i den nordjyske by Tversted, som i folkemunde kaldes "Lille Skagen". Det er ikke uden grund.

Det historiske badehotel fra 1896 ligger placeret tæt på Danmarks ældste klitplantage og Tannisbugtens solbeskinnede klima. Her kan I nyde Danmarks suverænt bedste badestrand og gå i badekåben direkte over klitterne til stranden.

Hotellet er indrettet som lejligheder med alle bekvemmeligheder og passer således perfekt til både familier og par. Tag på vandretur i skoven, på heden eller langs kysten, og lad roen indfinde sig, mens solen går ned i horisonten. Afslut dagen med middag i den hyggelige restaurant eller et glas iskold rosé på terrassen.

HJORTHs Badehotel
Hjorths.jpgGenopdag din indre ro, og find plads til fordybelse. Tag på HJORTHs Badehotel i Kandestederne tæt på Skagen.

Badehotellet byder på fuglesang, havets brusen, yoga og smilende service. Det perfekte frirum, hvis du ønsker at stoppe op, pakke hverdagen ned og blive forkælet i eventyrlige omgivelser fyldt med maleriske historier og naturens tryllerier.

På HJORTHs Badehotel fra 1890 dyrker de autenticitet, sanserne og glæden ved skøn mad baseret på det gode håndværk. De sætter en ære i at bruge lokale sæson-aktuelle råvarer.

Værelserne har alle individuelle udtryk, og HJORTHs Badehotel tilbyder både ophold for familier, grupper, yoga-lovers og kærestepar i alle aldre

Book dit ophold, og besøg restauranten. Oplev den historiske charme og få nogle skønne dage i Nordjylland. 

Helenekilde – Nordsjællands bedste badehotel
helenekilde.jpgDet nye værtspar Lærke og Adam byder velkommen til Helenekilde 2019. Begge har været tilknyttet badehotellet i mange år og deler en livslang passion for den hjemlige stemning, de lokale råvarer og den gode gæsteoplevelse. 

Helenekilde har altid været et hus, der værdsætter traditioner. Igennem mange år er der blevet fejret bryllupper, fødselsdage og andre vigtige milepæle i folks liv. 

Netop det traditionelle, gode håndværk samt øje for detaljen passer perfekt til værtsparret. Sammen formår de at holde stedets ånd i live, holde festlige begivenheder og skabe den helt fantastiske stemning, som Helenekilde er så̊ kendt for.

Helenekilde holder åbent hele året.