Test: kan man på 7 dage få en mere spændstig og frisk hud?

Test: kan man på 7 dage få en mere spændstig og frisk hud?

Tre kvinder i alderspændet 30-50 år har prøvet og testet L’Oréal Revitalift Filler Ampoules i syv dage - Læs resultatet her

Efter at have læst en masse positivt om de nye fugtgivende ampuller fra L’Oréal Paris, har 30-årige Katrine Hammershøi sat sig for at teste produktet i syv dage. Med en forholdsvis ukompliceret hud, der sommetider udtørrer, håber Katrine på at opnå en gennemfugtet hud og mere glød.
LÆS OM HENDES OPLEVELSER HER:

Katrine, 30+katrine.jpg

FØR
Katrines hudtype, daglige hudplejerutiner og forventninger:
Jeg har altid haft en forholdsvis  kompliceret hud, dog til den tørre side. Gode hudplejeprodukter er noget af det, der står øverst på min prioriteringsliste. Min daglige rutine består i at rense huden hver morgen og påføre huden skintonic og dagcreme. Samme ritual gælder om aftenen sammen med serum og natcreme. Inden testperioden har jeg læst en masse positivt om L’Oréal Revitalift Filler Ampoules, derfor er forventningerne høje. Jeg håber på at se en tydelig forskel efter testperiodens syv dage og forventer, at de små, fine linjer i mit ansigt mindskes, og at min hud føles gennemfugtet og med mere glød.

UNDER
Dagbogsnotater fra testperioden:
Det er nemt at påføre indholdet fra ampullen. Produktet er uden parfume, og der er rigeligt indhold til både ansigt, hals og bryst. Det føles dejligt afkølende og opstrammende. Jeg vil påføre det en time inden sengetid, inden jeg lægger hovedet på puden, og L’Oréal Revitalift Filler Ampoules passer helt perfekt ind i min daglige hudplejerutine. Som dagene går, kan jeg både se og mærke en markant forbedring – især som mor til små børn, hvor søvnen er begrænset. Min hud føles mere spændstig og den tydelige linje, jeg har på halsen, er mindsket på bare syv dage.

piller-bog.jpg

EFTER
Min oplevelse efter testperioden:
Den største forandring er, at antallet af talgknopper er mindsket, og min hud føles gennemfugtet og blød. Derudover kan jeg tydeligt se, at der er færre af de små, fine linjer på min hals. Hyaluronsyren er utrolig nem at arbejde med, og der er masser af indhold i hver ampul. Jeg er positivt overrasket og har ikke før oplevet, at et hudplejeprodukt viste så tydelig effekt på bare syv dage. Jeg kommer til at bruge produktet som en kur, når min hud mangler fugt – for hyaluronsyren giver virkelig et boost.

 

Louise, 40+louise.jpg

42-årige Louise Wennecke går meget op i hudplejeprodukter, men har aldrig forkælet sig selv med et  7-dages fugtighedsboost til huden. Derfor har hun sat sig for at teste L’Oréal Revitalift Filler Ampoules og håber på et synligt resultat. LÆS OM HENDES OPLEVELSER:

FØR
Louises hudtype, daglige hudplejerutiner og forventninger:
Min hud har tilbøjelighed til at tørre lidt ud, så jeg sikrer mig altid, at der er masser af fugt i de produkter, jeg anvender. Jeg går meget op i, hvilke
hudplejeprodukter jeg anvender, og jeg både renser og fugter min hud morgen og aften. Derfor glæder jeg mig til at teste L’Oréal Revitalift Filler Ampoules. Jeg har nemlig aldrig prøvet et 7-dages fugtighedsboost til min hud, så jeg håber selvfølgelig også at opnå et synligt resultat.

FAKTA


L’Oréal Paris introducerer Revitalift Filler Ampoules (+Hyalurocure Acid), som er pakket i syv enkeltdoseringsampuller med udfyldende effekt. Ampullerne indeholder en optimal koncentration af
hyaluronsyre, som er en ideel ingrediens til hud, der mangler fugt. På bare 7 dage vil du opleve en fugtet hud, der føles spændstigere og ser friskere ud.

packshit.jpg

SÅDAN GØR DU …

1 . Klik let på hætten og sørg for, at hele indholdet er samlet i ampullen. Åben derefter ampullen ved at trykke let på hætten, indtil den brister.

2. Hæld indholdet ud i din håndflade og påfør i ansigt og på hals. Lad derefter huden absorbere  produktet og følg op med din normale hudplejerutine, evt. med dagcreme og natcreme fra samme Revitalift Filler-serie.

piller,-spejl.jpg

Fås eksklusivt hos Matas og matas.dk Vejledende pris kr. 189,9

UNDER
Dagbogsnotater fra testperioden:
Der er tale om syv ampuller – en til daglig brug i testperiodens syv  dage. Produktet er meget nemt at anvende, og der er masser af indhold – nok til hals og bryst. Jeg har brugt L’Oréal Revitalift Filler Ampoules om aftenen, efter jeg har renset min hud. Produktet er uden duft og trænger ind i huden inden for de første 15 sekunder efter påføring. Man mærker en let prikken i huden, der giver en følelse af, at produktet virker på huden. Efter påsmøring om aftenen, mærker jeg, at min hud er frisk og gennemfugtet, og som dagene går, oplever jeg, at min hud ser mere og mere frisk og glansfuld ud – og det er tiltrods for efterårets vejrskifte, som min hud normalt plejer at reagere på.


EFTER
Min oplevelse efter testperioden:
Jeg kunne sagtens forstille mig, at jeg fremadrettet kommer til at forkæle min hud med en 7-dageskur med ampullerne fra L’Oréal Revitalift Filler Ampoules-serien. Hvis jeg f.eks. har behov for et fugtighedsboost forud for et festligt arrangement, vil jeg med garanti også anvende L’Oréal Revitalift Filler Ampoules, så min hud stråler dét ekstra.

 

Sanne 50+

sanne.jpg

Sanne Orlien har haft udfordringer med tør hud, så for at give sin hud et fugtighedsboost og mere spændstighed, har hun sat sig for at teste L’Oréal Revitalift Filler Ampoules i syv dage. Spørgsmålet er, om produktet levede op til hendes forventninger.
DET FÅR DU SVAR PÅ HER:

FØR
Sannes hudtype, daglige hudplejerutiner og forventninger:
Jeg renser min hud morgen og aften med renseskum og skintonic, og da min hud generelt er lidt tør, bruger jeg altid serum under  ag-/natcreme samt øjencreme. Min forventning til L’Oréal Revitalift Filler Ampoules er, at produktet giver min hud et fugtighedsboost, som samtidigt giver den mere spændstighed.


UNDER
Dagbogsnotater fra testperioden:
Det er let at klikke hætten af på den lille L’Oréal Revitalift Filler Ampoules og ligeledes nemt at smøre koncentrationen af hyaluronsyre på huden. Det føles blødt på huden, og det er dejligt, at det er uden duft – det virker rent og eksklusivt. Der er rigeligt i hver ampul også til at smøre på hals og brystparti. Få minutter efter påføring strammer det en anelse på huden. Det føles godt og giver en behagelig fornemmelse. I løbet af testperioden har jeg hver aften glædet mig til at bruge produktet, da det giver mig en følelse af velvære og glæde over at være god ved min hud. Det er desuden nemt for mig at anvende L’Oréal Revitalift Filler Ampoules dagligt, da det passer ind i min normale hudplejerutine. Efter syv dage føles min hud mere fugtet og helt klart blødere end ellers, og da jeg drikker for lidt vand i dagligdagen, vil L’Oréal Revitalift Filler Ampoules være det perfekte fugtighedsboost til min hud.

piller-natbord.jpg
EFTER
Min oplevelse efter testperioden:
Det bedste ved produktet er, at min hud føles blødere og mere fugtet end før. Jeg kan sagtens forestille mig, at L’Oréal Revitalift Filler Ampoules bliver en del af min hudplejerutine, måske ikke hver dag året rundt, men hver 14. dag, når jeg synes, at min hud igen trænger til en uges fugtighedsboost.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed