Skønhedsblogger Jeanette Hylleborg:  ”Jeg prøver ikke at se yngre ud, end jeg er. Jeg vil hellere være en flot 55-årig”

Skønhedsblogger Jeanette Hylleborg: ”Jeg prøver ikke at se yngre ud, end jeg er. Jeg vil hellere være en flot 55-årig”

For Jeanette Hylleborg er skønhed ikke kun en ydre omstændighed. Det er balance mellem fysisk og mentalt velvære og følelsen af at være tilpas i sin krop. Læs med her, hvor hun deler sine bedste plejetips, og hvordan det at blive ældre har fået hende til at hvile mere i sig selv.

Alder skal ikke være nogen hindring – hverken for nye veje i livet eller at have det godt i sin krop. Det er mantraet, som 55-årige Jeanette Hylleborg lever efter. For ni år siden startede hun som en af de første i Danmark en skønhedsblog til modne kvinder, og i dag læser hun, sideløbende med at hun skriver om hudpleje og sundhed på qland.dk, til psykoterapeut. At holde sig skøn handler nemlig ikke kun om at pleje det ydre. Det indre kræver lige så stor grad af vedligeholdelse, hvis man skal føle sig tilpas og acceptere sig selv der, hvor man er.

Hvad er skønhed lig med for dig?

For mig handler det mest af alt om at holde mig selv. Jeg prøver ikke at se yngre ud, end jeg er. Jeg vil hellere være en flot 55-årig. Med alderen kommer der et tab af hormoner, spændstighed og fylde, men så kan man tilføre noget af det igen på en naturlig måde – blandt andet med motion, kollagentilskud, sund levevis og egentlig bare at have det godt.

Jeg har altid gået meget op i hudpleje, fordi jeg synes, det er spændende, og fordi jeg kan mærke, at dét at have et velplejet ydre gør noget godt for mig. Jeg vil gerne hvile i min alder, men jeg vil ikke lade stå til. Jeg synes, at min hud har stor betydning for min udstråling, og hvis den ser gennemfugtet ud og har glød, gør det ikke noget, at den har nogle alderstegn. Vi skal leve for livet - ikke kun for at udsætte vores aldring.

Jeanette5626_NY.jpg

Hvad er det allerbedste, du kan gøre for dig selv?

For mig er det en helhed. En pakke, der handler om at være i balance både fysisk og mentalt. Det kan være alt fra at spise sund mad eller gå en tur i skoven til at uddanne mig og generelt at være i harmoni med mine omgivelser. Det er for eksempel også det, at mit grå hår får lov til at være naturligt. Jeg ser meget på det, jeg har, og ikke så meget det, jeg ikke har, og forsøger også at gå væk fra den der, lidt kvindetypiske ting, tror jeg, med hele tiden kun at tænke på, hvad jeg skal og bør i stedet for, hvad jeg har lyst til. Det er også noget, der er kommet med alderen; at jeg hviler mere i mig selv. Vi skal huske på, at det ikke kun er negativt at blive ældre. Der ligger også meget guld i det.

Hvorfor fik du lyst til at prøve kollagenpulver?

Hudpleje er en gave, jeg giver til mig selv, og det er jo ikke så tit, man får lejlighed til at tage noget, der går på hele kroppen – og ikke kun ansigtet. Jeg har taget kollagenpulveret The Solution™ i et halvt år nu, og efter 3 måneder kunne jeg simpelthen se på min hals, at den var blevet mindre rynket. Det samme gælder mine lår og overarme, der også var begyndt at krølle en smule, samtidig med at jeg føler, at jeg holder rynker i mit ansigt lidt nede.

Der er rigtig mange, der spørger ind til The Solution™, efter jeg er begyndt at tage det. Både folk, der læser min blog, og folk, jeg kender privat. Jeg fortæller dem, at jeg kun kan anbefale, at de går i gang, fordi jeg synes, jeg kan se resultater, og fordi det er et naturligt produkt, hvilket er rigtig vigtigt for mig, når det er noget, man indtager i kroppen. Kollagen er ikke bare kollagen. Der er meget på markedet, men det er vigtigt, at det er brudt ned i den helt rigtige størrelse af peptider, og at det er et produkt, der er af kvalitet. Jeg vil ikke bruge tid på at tage noget hver dag, som ikke virker.

Er der noget, der har overrasket dig ved The Solution™?

Ikke i forhold til virkningen for det havde jeg egentlig ret gode forhåbninger til efter at have læst studierne udført på kollagenet i The Solution. Men jeg har overrasket mig selv på den måde, at jeg får det taget – at det bare er blevet en naturlig ting for mig hver dag. Jeg har gjort kollagenpulveret til sådan en treat for mig selv. Jeg blander det i en kop varm kakaomælk, og man kan jo ikke smage pulveret overhovedet. Som regel spiser jeg en appelsin til, så jeg samtidig får C-vitamin, der jo er vigtigt for at optage kollagen, ligesom mælken indeholder kalk, som er en god ting i forhold til overgangsalderen, hvor der kan ske en stigning i tabet af knoglemasse.

Fortæl om din daglige plejerutine?

Jeg gør meget ud af at rense min hud først med både en olie og en vandbaseret rens. Og så har jeg ellers et regime af serummer, syrer og vitaminer, som jeg bruger lidt efter, hvad min hud lige har behov for nu og her. Det kan være, at den har brug for fugt og lidt mindre syre en dag, og måske er den blevet lidt trist og har brug for en peeling den næste.

Jeg synes, det er vigtigt, at vi gør det, der er godt for os hver især. Men hvis man gerne vil opnå og vedligeholde en pæn hud, så er det den lange indsats, der gælder. Det er i hvert fald det, jeg hælder til; at gøre lidt hver dag, der medvirker til, at man føler sig godt tilpas i sin egen krop og hud, og der hvor man er. Jeg er ikke så meget til sådan nogle quick fixes.

The Solution™ fra Oslo Skin Lab

Kollagen er den vigtigste grund til, at huden holder sig glat og spændstig. Men allerede fra 25-30-årsalderen begynder kollagenniveauet i huden helt naturligt at falde med 1-2% om året. Derfor kan det være en god idé at pleje indefra med et dagligt tilskud kollagen.

Kollagenpulveret The Solution™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab består af 100% kollagen-peptider og bidrager blandt andet til glattere hud med færre linjer, mindre grad af appelsinhud samt mere elastisk hud – ikke bare i ansigtet, men på hele kroppen. En pakke består af 28 dagsdoser i pulverform, der kan blandes i drikke, yoghurt eller andet.

Vil du også passe ekstra godt på din hud denne sommer?

The Solution Anti-Wrinke Collagen™ kan købes på osloskinlab.dk, og lige nu kan du få hele 50% på første forsendelse med rabatkoden ”ALT50”.

Medlemspris: 349 kr. per måned.

Enkeltkøb: 498 kr. per pakke (18 dagsdoser – svarende til fire ugers brug)

Pssst … De fleste begynder at se virkninger efter ca. 8 ugers dagligt brug. Husk at tage et før- og efterbillede, så du bedre selv kan se, hvilke resultater du får med The Solution™.