bryllupsinpiration

Foto: Zinna Bright Mac-Eochaidt, Mads Neuhard og Private

Vores bryllup: Traditionelt dansk

- Vi erkendte rimeligt tidligt på dagen, at man ikke er herrer over alt, og efter vielsen trådte vi da også direkte ud i pinsekarnevallets største sambaoptog.

Gertrud og Jens
Lørdag den 7. juni 2014

Gertrud Maria Bønnelykke Koefoed, 33 år og moderedaktør på modemagasinet Eurowoman. Jens Hamborg Koefoed, 35, direktør i softwarevirksomheden Vocast. De to blev gift i Trinitatis Kirke ved Rundetårn i København 7. juni 2014 kl. 14, og holdt reception på Søetatens Pigeskole i Nyboder. Senere bød de på middag og fest for de nærmeste venner og familie. Gertrud og Jens tog afsked med hinanden dagen før brylluppet, og mens Jens tjekkede ind på et hotel, omgav Gertrud sig med overnattende brudepiger. Formiddagen var rolig; med hår, makeup, tid med veninder og brudens mor. Men på vej til vielsen kunne taxaen ikke finde den rigtige gade, og bilen med bruden endte med at køre over for rødt og hen over fortovet gennem centrum af København på en sommerlørdag i tæt trafik. Jens havde 15 lange minutter i kirken, mens han ventede på, at Gertrud endelig dukkede op.
– Vi erkendte rimeligt tidligt på dagen, at man ikke er herre over alt, og efter vielsen trådte vi da også direkte ud i pinsekarnevallets største sambaoptog, som skabte et brag af en lydkulisse til lykønskninger og riskastning foran kirken.RINGENE
Ringene er designet af Mai Manniche. Jens’ er enkel og klassisk rødguld, Gertruds er i rødguld med tre diamanter.

HÅR OG MAKEUP
Hår- og makeupartist Marie Thomsen stod bag både hår og makeup.

BLOMSTER
Bering Flowers havde fyldt en hotelsuite med blomster, da Jens friede, og derfor skulle de også levere brudebuketten. Buketten bestod af masse rosenblade, der var syet sammen til én stor rose.

KJOLEN
Kjolen er designet af bruden sammen med brudgommens tante, Kirsten Thon Rasmussen, der blandt andet syr kostumer til Det Kongelige Teater.

DAGEN INDEN BRYLLUPPET
Tilbring natten hver for sig. Det opbygger stemning og er med til at gøre dagen magisk og uforglemmelig.

PÅ DAGEN
Man kan ikke kontrollere alt. Så drop at prøve, og overgiv jer til at nyde dagen, og stol på, at det nok skal blive fantastisk.

DINNER & DANCE
Gertrud og Jens holdt reception og siden middag og fest på Søetatens Pigeskole i Nyboder.


LÆS OGSÅ: Sydlandsk charme
LÆS OGSÅ: Bondegårdsfest

Vores bedste råd

Stop op jævnligt, og kig på hinanden. Giv hinanden et kys, og nyd øjeblikket. Det hele er overstået, før du aner det.

610x200_woordy_knap2.jpeg