sponsoreret indhold
Fagre ny babyverden
SPONSORERET indhold

Fagre ny babyverden

Som nybagt eller vordende forældre er man et nemt mål for alverdens babytøj og babyprodukter. Tommelfingerreglen bør dog altid være kvalitet over kvantitet.

Foto: GettyImages
14. jun. 2019 | Børn

Som nybagt eller vordende forældre kan det være overvældende med alt det tøj, mad og udstyr man pludselig skal ud og købe. Der synes pludselig at være et hav af babytøj og babyprodukter, som man burde løbe ud og investere i hurtigst muligt.

En god tommelfingerregel er nok i virkeligheden, når det gælder ting, tøj og nye sager til den lille nye, at man prioriterer kvalitet og kvantitet.

Her kan du læse om syv babyprodukter, som er lige netop det: Høj kvalitet, og som både kan hjælpe til med søvn, kost, velværd og babygarderoben.

Fra mælk til grød - kom godt i gang med ske-maden

Arla Baby&Mearla.jpgEr økologi vigtigt for dig og din baby? Arla Baby&Me har et bredt sortiment af økologisk grød, grøntsagsmos samt frugtsmoothies. Når din baby nærmer sig 6 måneder, kan I så småt starte på skemaden.

I begyndelsen kan du med fordel tilbyde samme grød flere dage i streg. Når du og din baby er klar til at tage næste skridt, kan du blande frugt- eller grøntsagsmos i grøden. På sigt er det vigtigt at variere smagsvarianter og typer af grød, så din baby får stimuleret sine smagssanser. Prøv f.eks. Baby&Me Grøntsagsmos med sød kartoffel, gulerod og ingefær eller Frugtsmoothie med æble blomme og kanel.

Aerosleep - sikrer din baby 100% åndbare og trygge nætterlmb.jpg

Hos Liams.dk kan du købe Aerosleep madrasser, som er til dig, der ønsker at give din baby den bedste sikkerhed og komfort om natten. Aerosleep er en svensk virksomhed, som gennem mere end 20 år har specialiseret sig i at skabe et sikkert sovemiljø for babyer i form af madrasser, lagener, madrasbeskyttere, sengerande, puder mv. 

Det innovative og helt unikke ved Aerosleep er deres 100% åndbare soveudstyr, som gør, at din baby altid har fri passage til at ånde igennem tekstilerne - selv hvis det skulle ligge på maven med hovedet nedad. 

Det skyldes materialets 3D bikube-struktur, som sikrer optimal luftgennemtrængelighed og tryghed om natten. 

Alt hvad baby behøver, når verden skal undersøgesbestseller_billede.jpgHos NAME IT kan du finde blødt og komfortabelt kvalitetsbabytøj, designet med øje for de seneste trends. 93,5% af NAME IT’s baby jersey/sweat-kollektion er lavet af økologisk bomuld og uden brug af kemikalier og farver. Så foretrækker du økologisk babytøj, kan du finde en helt masse søde styles hos NAME IT. 
Skal du snart være mor, har du mulighed for at bestille NAME IT’s babypakke, inden din baby melder sin ankomst. Babypakken er gratis for alle og gemmer på flere overraskelser, der giver din baby en dejlig blød start på livet. 

GOTS certificeret børnetøj hos PureOrganicjka.jpgNår du handler dit økologiske børnetøj hos PureOrganic er du sikret GOTS økologicertificering.

En GOTS certificering dækker hele produktionen af tøjet og ikke kun det produkt, du ender med at bestille. Det betyder, at alt fra valg af råmaterialer til selve produktionen og endeligt slutprodukt også lever op til certificeringens kriterier. Det er din garanti for, at tøjet rent faktisk er økologisk, og at alle krav til produktion, arbejdsforhold og sociale rettigheder er overholdt og opfyldte.

Når tøj og tekstiler er GOTS certificeret, bliver produktet ikke bedre. Tøjet lever endda op til Fair Trade kravene. Så vær sikker på, at kvaliteten er i orden, og at der ikke er brug af kemikalier, når du handler hos os. PureOrganic forhandler kun GOTS certificeret tøj fra den New Zealandske producent Nui Organics, da det er det bedste af det bedste.

Super fine styles og rene kvaliteter i både bomuld og uld. Vores økologiske varer er super soft og dermed i høj kvalitet.

Og det er det, vi mener børn fortjener!

Personlige sutter med navnnavnesutten_bil.jpg

Navnesutten har sutter fra verdens førende producenter fra MAM, BabyNova, NUK, AVENT, NÛBY, NIP etc., og så er de BPA-, PVC- og phthalatfrie.

Du kan selv vælge farver og tekster på hver enkelt Navnesut i pakken.

Navnesutterne har en flot gravering og de holder kogning efter kogning

Hurtig levering 1-2 dage, som er gratis ved køb for mere end 300 kr

Lav sutteflasken klar på sekundersenserna.jpgHvis amningen ikke fungerer, eller far skal give en sutteflaske, er det vigtigt, at den kan laves klar lynhurtigt. Ellers kan din sultne baby hurtigt blive til en meget ulykkelig baby. 

Den danske opfindelse Milkymeter gør det muligt at lune sutteflasken i mikroovnen til den helt rigtige temperatur på sekunder. Milkymeter kommer med sutteflasken ind i mikroovnen og giver besked direkte fra mikro’en, når mælken er klar og opvarmningen skal stoppes. Den kan anvendes til både modermælk og modermælkserstatning, og ved at kende temperaturen og undgå overophedning sikrer du, at mælken bevarer alle de vigtige næringsstoffer. 
Læs mere på www.milkymeter.com.