Fredag: Grillet oksetykstegsfilet med kold kartoffelsalat og grøn salat

Ingredienser:

Oksetykstegsbøffer i alt 600 g

1 spsk. rapsolie

Havsalt

Friskkværnet peber

Kartoffelsalat:

600 g nye kartofler

1 lille salatløg

2 stilke bladselleri i skiver

1 rød peberfrugt i i tern

100 g fine ærter

Dressing:

1 dl cremefraiche 18 %

½ spsk. barbecue-krydderi

1 bundt fintklippet dild

½ dl cheasy A 38

40 g kvark 5 %

Havsalt

Friskkværnet peber

1 bakke ruccola

250 g cherry tomater i halve

50 g ristede pinjekerner

Balsamico-eddike

Sådan gør du:

Kog kartoflerne møre, og køl dem helt af.

Rør dressingen sammen, smag den til og lad den trække.

Skær kartoflerne i skiver, og bland dem sammen med grøntsagerne.

Rør dressingen sammen med kartoffelsalaten.

Læg ruccolaen på et fad.

Fordel cherrytomaterne over.

Drys med ristede pinjekerner.

Dryp lidt balsamico-eddike over salaten.

Gnid kødet med olie.

Grill kødet efter eget ønske.

Tilberedningstid: Ca. 30 min

Energifordeling:

Protein 37,6 %

Fedt 29,3 %

Kulhydrat 33,1 %