Fredag: Grillet oksetykstegsfilet med kold kartoffelsalat og grøn salat
Ingredienser:
Oksetykstegsbøffer i alt 600 g
1 spsk. rapsolie
Havsalt
Friskkværnet peber
Kartoffelsalat:
600 g nye kartofler
1 lille salatløg
2 stilke bladselleri i skiver
1 rød peberfrugt i i tern
100 g fine ærter
Dressing:
1 dl cremefraiche 18 %
½ spsk. barbecue-krydderi
1 bundt fintklippet dild
½ dl cheasy A 38
40 g kvark 5 %
Havsalt
Friskkværnet peber
1 bakke ruccola
250 g cherry tomater i halve
50 g ristede pinjekerner
Balsamico-eddike
Sådan gør du:
Kog kartoflerne møre, og køl dem helt af.
Rør dressingen sammen, smag den til og lad den trække.
Skær kartoflerne i skiver, og bland dem sammen med grøntsagerne.
Rør dressingen sammen med kartoffelsalaten.
Læg ruccolaen på et fad.
Fordel cherrytomaterne over.
Drys med ristede pinjekerner.
Dryp lidt balsamico-eddike over salaten.
Gnid kødet med olie.
Grill kødet efter eget ønske.
Tilberedningstid: Ca. 30 min
Energifordeling:
Protein 37,6 %
Fedt 29,3 %
Kulhydrat 33,1 %