Fredag: Pandekager med fyld

Ingredienser:

Pandekager (12 stk.):

200 g mel

¼ tsk. salt

3 æg

4 dl letmælk

Smør el. margarine til bagning

Fyld til 12 pandekager:

1 grøn peber i tern

200 g oksekød

1 hakket løg

100 g hakket hvidkål

100 g hakket champignon

3-4 spsk. soja

2 tsk. kartoffelmel

100 grevet ost

Salat:

1 icebergsalat

1 dåse ananas i tern

1 bakke cherrytomater

Sådan gør du:

Bag pandekagerne. Kødet brunes i en gryde. løg, hvidkål og soja tilsættes og små koger i 10 min.

Peberfrugt og champignon koger med de sidste 5 min.

Smag til med salt, peber og soja. Kartoffelmel udrøres i vand, retten jævnes med opløsningen.

Læg 1-2 spsk. fyld i pandekagerne. Gratiner med ost. Stil pandekagerne i ovnen i 10 min ved 200°

Servér med icebergsalat, ananas og cherrytomater.

Tilberedningstid ca. 60 min

Energifordeling:

Protein 24,0 %

Fedt 29,1 %

Kulhydrat 47,0 %