Fredag: Pandekager med fyld
Ingredienser:
Pandekager (12 stk.):
200 g mel
¼ tsk. salt
3 æg
4 dl letmælk
Smør el. margarine til bagning
Fyld til 12 pandekager:
1 grøn peber i tern
200 g oksekød
1 hakket løg
100 g hakket hvidkål
100 g hakket champignon
3-4 spsk. soja
2 tsk. kartoffelmel
100 grevet ost
Salat:
1 icebergsalat
1 dåse ananas i tern
1 bakke cherrytomater
Sådan gør du:
Bag pandekagerne. Kødet brunes i en gryde. løg, hvidkål og soja tilsættes og små koger i 10 min.
Peberfrugt og champignon koger med de sidste 5 min.
Smag til med salt, peber og soja. Kartoffelmel udrøres i vand, retten jævnes med opløsningen.
Læg 1-2 spsk. fyld i pandekagerne. Gratiner med ost. Stil pandekagerne i ovnen i 10 min ved 200°
Servér med icebergsalat, ananas og cherrytomater.
Tilberedningstid ca. 60 min
Energifordeling:
Protein 24,0 %
Fedt 29,1 %
Kulhydrat 47,0 %