Fredag: Ovnstegte koteletter

Ingredienser:

400g koteletter

1 skive franskbrød

2 spsk. hakket persille

½ ille løg, finthakket

8 grofthakkede soltørrede tomater

1 æg

Margarine til stegning

Salt og peber

Evt. 1 spsk. revet parmesan

Frisk pasta, hvad I plejer at spise (tørret kan også bruges)

Ca. 50 g ærter(gerne frost eller konserves)

Ca. 50g majs (gerne frost eller konserves)

10 cherrytomater eller cocktailtomater

Sådan gør du:

Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de lægges i ildfast fad.

Franskbrød, soltørrede tomater, persille, løg, æg og evt. parmesan blandes og fordeles udover koteletterne.

Koteletterne stilles i ovnen ved 200°C i varmluftsovn, eller 225°C i alm. ovn, i ca. 20-25 minutter.

Tomater halveres og lægges på bagepapir, krydres med salt og peber og sættes i ovnen de sidste 10 min. koteletterne står derinde.

Pasta koges efter anvisning og vendes med grillede tomater, optøede ærter og majs.

Tips: Toppingen på koteletterne kan naturligvis udelades til børnene.

Energifordeling:

Protein: 25,1E%

Kulhydrat: 47,7E%

Fedt: 27,2E%