Fredag: Ovnstegte koteletter
Ingredienser:
400g koteletter
1 skive franskbrød
2 spsk. hakket persille
½ ille løg, finthakket
8 grofthakkede soltørrede tomater
1 æg
Margarine til stegning
Salt og peber
Evt. 1 spsk. revet parmesan
Frisk pasta, hvad I plejer at spise (tørret kan også bruges)
Ca. 50 g ærter(gerne frost eller konserves)
Ca. 50g majs (gerne frost eller konserves)
10 cherrytomater eller cocktailtomater
Sådan gør du:
Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de lægges i ildfast fad.
Franskbrød, soltørrede tomater, persille, løg, æg og evt. parmesan blandes og fordeles udover koteletterne.
Koteletterne stilles i ovnen ved 200°C i varmluftsovn, eller 225°C i alm. ovn, i ca. 20-25 minutter.
Tomater halveres og lægges på bagepapir, krydres med salt og peber og sættes i ovnen de sidste 10 min. koteletterne står derinde.
Pasta koges efter anvisning og vendes med grillede tomater, optøede ærter og majs.
Tips: Toppingen på koteletterne kan naturligvis udelades til børnene.
Energifordeling:
Protein: 25,1E%
Kulhydrat: 47,7E%
Fedt: 27,2E%