Fredag: Pastatærte med kylling

Ingredienser:

280 g kyllingeinderfilet

150 g pastaskruer

1 lille bakke champignon

1 rødløg

1 håndfuld frisk basilikum

1 spsk. olie

5 æggehvider (ca. 200g, hvis de købes på dunk)

1 fed knust hvidløg

1 tsk. salt

100 g revet ost

4 gulerødder

50 g rosiner

Sådan gør du:

Pastaskruer koges efter anvisning på pakken og fordeles i en smurt stor tærteform.

Champignon renses og skæres i skiver (brug evt. en æggedeler).

Rødløg skæres i små tern og basilikum hakkes.

Champignon, rødløg og basilikum svitses på pande og fordeles over skruerne.

Kylling skæres i små stykker (2×2 cm) og fordeles over champignonblandingen.

Æggehvider piskes med el-pisker til de er let skummet, og hvidløg og salt blandes i.

Fordeles over ingredienserne i tærteformen og ost drysses over.

Sættes i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 35 min.

Gulerødder skrælles og rives til råkost, blandes med rosiner.

Energifordeling:

Protein: 28,7E%

Kulhydrat: 41,3E%

Fedt: 30,0E%