Ingredienser:
280 g kyllingeinderfilet
150 g pastaskruer
1 lille bakke champignon
1 rødløg
1 håndfuld frisk basilikum
1 spsk. olie
5 æggehvider (ca. 200g, hvis de købes på dunk)
1 fed knust hvidløg
1 tsk. salt
100 g revet ost
4 gulerødder
50 g rosiner
Sådan gør du:
Pastaskruer koges efter anvisning på pakken og fordeles i en smurt stor tærteform.
Champignon renses og skæres i skiver (brug evt. en æggedeler).
Rødløg skæres i små tern og basilikum hakkes.
Champignon, rødløg og basilikum svitses på pande og fordeles over skruerne.
Kylling skæres i små stykker (2×2 cm) og fordeles over champignonblandingen.
Æggehvider piskes med el-pisker til de er let skummet, og hvidløg og salt blandes i.
Fordeles over ingredienserne i tærteformen og ost drysses over.
Sættes i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 35 min.
Gulerødder skrælles og rives til råkost, blandes med rosiner.
Energifordeling:
Protein: 28,7E%
Kulhydrat: 41,3E%
Fedt: 30,0E%