Fredag: Pandekager med fyld
Ingredienser:
Pandekager: (12 stk)
200 g mel
1tsk. sukker
¼ tsk. salt
3 æg
4 dl letmælk
Smør el. margarine til bagning
Fyld til 12 pandekager:
1 grønpeber i tern
200 g oksefars
1 hakket porre
Annonse
100 g hakket hvidkål
100 g hakket champignon
3-4 spsk. soja
2 tsk. kartoffelmel
Revet ost
3 julesalat
1 dåse ananas i tern
10 cherrytomater
Sådan gør du:
Bag pandekagerne.
Kødet brunes i en gryde. Porre, hvidkål og soja tilsættes og småkoger i 10 min. Peberfrugt og champignon koger med de sidste 5 min. Smag til med salt, peber og soja.
Kartoffelmel udrøres i vand, retten jævnes med opløsningen. Læg 1-2 spsk. fyld i pandekagerne. Gratiner med ost.
Stil pandekagerne i ovnen i 10 min ved 200°
Servér med julesalat, ananas og cherrytomater.
Annonse
Tilberedningstid: ca. 60 min