Fredag: Pandekager med fyld

Ingredienser:

Pandekager: (12 stk)

200 g mel

1tsk. sukker

¼ tsk. salt

3 æg

4 dl letmælk

Smør el. margarine til bagning

Fyld til 12 pandekager:

1 grønpeber i tern

200 g oksefars

1 hakket porre

100 g hakket hvidkål

100 g hakket champignon

3-4 spsk. soja

2 tsk. kartoffelmel

Revet ost

3 julesalat

1 dåse ananas i tern

10 cherrytomater

Sådan gør du:

Bag pandekagerne.

Kødet brunes i en gryde. Porre, hvidkål og soja tilsættes og småkoger i 10 min. Peberfrugt og champignon koger med de sidste 5 min. Smag til med salt, peber og soja.

Kartoffelmel udrøres i vand, retten jævnes med opløsningen. Læg 1-2 spsk. fyld i pandekagerne. Gratiner med ost.

Stil pandekagerne i ovnen i 10 min ved 200°

Servér med julesalat, ananas og cherrytomater.

Tilberedningstid: ca. 60 min