Ingredienser:
30 g smeltet smør
4 stk 5 cm tykke laksebøffer
(Fisken bør ikke være mere end 5 cm tyk, da den ellers bliver for stegt på ydersiden, før den er gennemstegt)
Havsalt
Friskkværnet peber
Friskpresset citronsaft
Italiensk grøntsagssalat:
400 g frisk bånd pasta
150 g sukkerærter
150 g små nye gulerødder i grove stykker
200 g broccoli i små buketter
250 g grønne asparges i 6-8 cm stykker
2 dl fløde 13%
100 g gorgonzola
Lidt revet muskatnød
Dild
Tilbehør: Flütes
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Kog sukkerærter og gulerødder i letsaltet vand to minutter.
Tilsæt broccoli samt asparges. Kog yderligere to min. og afdryp.
Varm fløden til kogepunktet. Smuldr osten i, rør og smag til med peber og revet muskat nød.
Bland pasta, grøntsager og ostesauce.
Servér med friskhakket dild og flütes.
Tilberedningstid: Ca.30 min.
Energifordeling:
Protein 18,9 %
Fedt 29,1 %
Kulhydrat 51,9 %