Mandag: Grillet laks med italiensk grøntsagssalat

Ingredienser:

30 g smeltet smør

4 stk 5 cm tykke laksebøffer

(Fisken bør ikke være mere end 5 cm tyk, da den ellers bliver for stegt på ydersiden, før den er gennemstegt)

Havsalt

Friskkværnet peber

Friskpresset citronsaft

Italiensk grøntsagssalat:

400 g frisk bånd pasta

150 g sukkerærter

150 g små nye gulerødder i grove stykker

200 g broccoli i små buketter

250 g grønne asparges i 6-8 cm stykker

2 dl fløde 13%

100 g gorgonzola

Lidt revet muskatnød

Dild

Tilbehør: Flütes

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Kog sukkerærter og gulerødder i letsaltet vand to minutter.

Tilsæt broccoli samt asparges. Kog yderligere to min. og afdryp.

Varm fløden til kogepunktet. Smuldr osten i, rør og smag til med peber og revet muskat nød.

Bland pasta, grøntsager og ostesauce.

Servér med friskhakket dild og flütes.

Tilberedningstid: Ca.30 min.

Energifordeling:

Protein 18,9 %

Fedt 29,1 %

Kulhydrat 51,9 %