Mandag: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder
Ingredienser:
500 g magert, hakket svinekød
Ca. 2 spsk. mel
Havsalt
Friskkværnet peber
10 g smør
½ spsk. rapsolie
Stuvede ærter og gulerødder:
500 g nye gulerødder i tern
4 dl grønsagsbouillon
600 g frisk bælgede ærter
Ca. 4 spsk. maizena
Annonse
1 bundt hakket persille
700 g nye kartofler
Sådan gør du:
Kog kartofler.
Kog gulerodsternene i grønsagsbouillonen, til de er næsten møre.
Tilsæt ærternem kog op igen. Jævn stuvningen med maizena udrørt i lidt vand.
Lad den koge nogle få min., rør den hakkede persille i umiddelbart inden servering.
Ælt kødet sammen, del det i 4 portioner og form til krebinetter.
Vend dem i mel og salt og peber.
Steg dem ved middelvarme i 5 min. til de er gennemstegte.
Energifordeling:
Protein 24,1 %
Fedt 30,9 %
Kulhydrat 45,0 %