Mandag: Hornfisk med spinat
Ingredienser:
4 hornfiskefileter
250 g frisk spinat
Ca. 75 g frisk peberrod
Havsalt
Friskkværnet peber
750 g nye kartofler
½ spsk. olivenolie
Spinatsalat:
500 g frisk spinat
125 g minimajs i grove stykker
300 g tomater i både
Sådan gør du:
Skrub kartoflerne og skær dem i skiver.
Blancher dem i letsaltet kogende vand.
Fjern ben og finner på hornfiskefileterne og drys med salt og peber.
Skræl peberroden og riv den på et rivejern.
Bland spinat med 1-2 spsk. peberrod, salt og peber.
Læg fiskefileterne ud med skinsiden nedad.
Fordel spinatblandingen på fisken og rul dem sammen fra hale til hoved.
Fordel kartoffelskiverne på fire stykker bagepapir og læg hornfiskerullerne ovenpå.
Dryp med olivenolie. Luk pakkerne omhyggeligt.
Bag dem i ovnen ved 200º i 10-15 min.
Server som lukkede pakker eller skær hornfisken ud i rouladeskiver.
Bland spinat, tomater og majs.
Tilberedningstid: Ca. 30 min.
Energifordeling:
Protein 36,2 %
Fedt 16,7 %
Kulhydrat 47,2 %