Mandag: Hornfisk med spinat

Ingredienser:

4 hornfiskefileter

250 g frisk spinat

Ca. 75 g frisk peberrod

Havsalt

Friskkværnet peber

750 g nye kartofler

½ spsk. olivenolie

Spinatsalat:

500 g frisk spinat

125 g minimajs i grove stykker

300 g tomater i både

Sådan gør du:

Skrub kartoflerne og skær dem i skiver.

Blancher dem i letsaltet kogende vand.

Fjern ben og finner på hornfiskefileterne og drys med salt og peber.

Skræl peberroden og riv den på et rivejern.

Bland spinat med 1-2 spsk. peberrod, salt og peber.

Læg fiskefileterne ud med skinsiden nedad.

Fordel spinatblandingen på fisken og rul dem sammen fra hale til hoved.

Fordel kartoffelskiverne på fire stykker bagepapir og læg hornfiskerullerne ovenpå.

Dryp med olivenolie. Luk pakkerne omhyggeligt.

Bag dem i ovnen ved 200º i 10-15 min.

Server som lukkede pakker eller skær hornfisken ud i rouladeskiver.

Bland spinat, tomater og majs.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Energifordeling:

Protein 36,2 %

Fedt 16,7 %

Kulhydrat 47,2 %