Mandag: Ovndampet skrubbe med citron og fennikel, remouladesauce og sommergrøntsager
Ingredienser:
4 skrubbefileter
1 groft hakket fennikel
1 hakket løg
1 økologisk citron i tynde skiver
ca. 1½ dl fiskebouillon
Remouladesauce:
½ l cheasy A38
100 g syltede agurker i små tern
50 g finthakkede kapers
100 g finthakket løg
2 spsk. hakket persille
eller
2 spsk. hakket kørvel
2-3 tsk. sennep
Havsalt
Friskkværnet peber
Tilbehør:
700 g nye kartofler
1 bundt gulerødder med top
1 lille blomkålshoved
Sådan gør du:
Skrub kartoflerne og kog dem.
Rens gulerødder og blomkål, og damp dem i letsaltet vand til de er netop møre, ca. 10-15 min.
Gulerødderne skal have lidt mere end blomkålen.
Tænd ovnen på 200º
Læg hver fiskefilet på et stykke folie.
Fordel fennikel, løg og citronskiver på fileterne.
Hæld ca. 2 spsk. fiskebouillon over, og luk for pakken, så væsken ikke kan løbe ud.
Læg pakkerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ca. 10-15 min.
Rør alle ingredienserne sammen til remouladesaucen.
Server fisken med kartofler, dampede grønsager og kold remouladesauce.
Tilberedningstid: Ca. 30 min.
Energifordeling:
Protein 39,6 %
Fedt 8,3 %
Kulhydrat 52,1 %