Mandag: Minestrone med kylling og nudler

Ingredienser:

8 dl hønsebouillon

2 kyllingebryster i strimler

400 g blandede grøntsager i små tern fx gulerødder, selleri, persillerødder, pastinak, kartofler og porre

4 laurbærblade

Salt og peber

100 g suppenudler

4 – 8 skiver toast

1 lille bundt persille

1 dl olie

Sådan gør du:

Damp kyllingestrimlerne i lidt af bouillonen.

Kog resten af bouillonen op og kom de klargjorte grøntsager og laurbærblade i. Lad dem simre, til de er møre.

I en anden gryde koges nudlerne som anvist på pakken og afdryppes.

Kom kylling og nudler op i suppen og hold den varm.

Blend olie og persille, og smør det på toastskiverne.

Bag dem gyldne og sprøde i ovnen og rist ved 250 grader.

Giv dem til den rygende varme suppe.

OBS! Denne opskrift er er ikke ret stor, så hvis din familie spiser godt, kan du med fordel lave dobbelt portion af denne herlige suppe. Resterne smager godt til frokost i morgen

(Opskrift af kok, Charlotte Nowak)