Mandag: Pastasløjfer med Mornaysauce

Ingredienser:

300 g pastasløjfer

½ karton Mornaysauce

½ karton sauce naturel fra Karolines

400 g grønsagsblanding (frost) (optøet)

350 g hakket svinekød (9-12%)

Ca. 1 tsk. timian

Ca. 2 tsk. oregano

Ca. 1 tsk salt

Ca. ½ tsk. paprika

Ca. ½ tsk karry

Peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180°C.

Kog pastasløjferne efter anvisning på pakken.

Svits kødet på pande i eget fedtstof og krydder med krydderier.

Bland pasta, grøntsager og kød i en stor ildfast skål og bland Mornaysauce i.

Læg stanniol over og sæt i ovnen i ca. 15 – 20 min.

Energifordeling:

Protein: 19,8E%

Kulhydrat: 46,5E%

Fedt: 28,7E%

Tip: Denne ret indeholder flere kalorier end anbefalet, idet en karton Mornaysauce i sig selv, indeholder lidt mere end det der svarer til et aftensmåltid!! Gem en portion til dagen efter, så passer regnskabet lidt bedre.