Mandag: Pastasløjfer med Mornaysauce
Ingredienser:
300 g pastasløjfer
½ karton Mornaysauce
½ karton sauce naturel fra Karolines
400 g grønsagsblanding (frost) (optøet)
350 g hakket svinekød (9-12%)
Ca. 1 tsk. timian
Ca. 2 tsk. oregano
Ca. 1 tsk salt
Ca. ½ tsk. paprika
Ca. ½ tsk karry
Peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180°C.
Kog pastasløjferne efter anvisning på pakken.
Svits kødet på pande i eget fedtstof og krydder med krydderier.
Bland pasta, grøntsager og kød i en stor ildfast skål og bland Mornaysauce i.
Læg stanniol over og sæt i ovnen i ca. 15 – 20 min.
Energifordeling:
Protein: 19,8E%
Kulhydrat: 46,5E%
Fedt: 28,7E%
Tip: Denne ret indeholder flere kalorier end anbefalet, idet en karton Mornaysauce i sig selv, indeholder lidt mere end det der svarer til et aftensmåltid!! Gem en portion til dagen efter, så passer regnskabet lidt bedre.