Onsdag: Vegetarisk paella
Ingredienser:
2 dl ris
1 spsk. rapsolie
4 dl grøntsagsbouillon
2 mellemstore løg
3 gulerødder
1 fed hvidløg
5 kartofler
2 skorzonerrødder
2 peberfrugter
et nip safran
Havsalt
Annonse
Friskkværnet peber
2 tsk. mild karry
2 dl optøede ærter
10 hakkede sorte oliven
½ bundt hakket persille
Sådan gør du:
Varm 1 spsk. olie op i en gryde. Svits risene i olien et par min. sammen med lidt safran. Tilsæt bouillon og lad risene koge, til de er næsten møre. Rens grøntsagerne og skær dem i terninger.
Svits karryen af på en pande i lidt olie. Tilsæt grøntsager og steg dem møre. Til sidst tilsættes ærter, oliven og persille. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: groft brød.
Tilberedningstid: ca. 35 min.
Energifordeling:
Protein 10,7 %
Fedt 21,6 %
Kulhydrat 67,6 %