Onsdag: Skinkeschnitzler med kartoffelsalat med linser
Ingredienser:
4 skinkeschnitzler, 1 cm tykke
Olie til stegning
Kartoffelsalat med linser:
600 g nye kartofler
100 g grønne linser
1 bundt snittede forårsløg
2 spsk. hakket purløg
1 spsk. rapsolie
Havsalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Annonse
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Halver dem, når de er kogt.
Kog linserne i letsaltet vand, til de er møre, ca. 15-20 min.
Lynsteg kartofler, linser, forårsløg og purløg få minutter i en wok.
Krydr med salt og peber.
Varm 1 spsk. rapsolie på panden ved kraftig varme.
Krydr kødet med peber.
Brun hurtigt kødet på begge sider.
Skru ned til middelvarme og steg 1½-2 min. på hver side.
Krydr med salt.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.
Energifordeling:
Protein 39,0 %
Fedt 17,1 %
Kulhydrat 43,9 %