Onsdag: Grønsagspie med melon-og jordbærsalat
Ingredienser:
Tærtedej:
1 dl vand
3 dl durumhvedemel
10 g gær
½ tsk. havsalt
Fyld:
250 g champignon i skiver
4 forårsløg i skiver
1 spsk. rapsolie
250 g broccoli i små buketter
3 tomater i både
3 æg
1½ dl letmælk
Havsalt
friskkværnet peber
100 revet ost 30+
Melon-og jordbærsalat:
400 g grønkrølsalat
400 g jordbær i skiver
400 g vandmelon i 2×2 cm terninger
Sådan gør du:
Udrør gæren i vandet tilsæt salt.
Ælt melet i.
Rul dejen ud, læg den i en tærteform.
Lad den hvile på køl i 30 min.
Forbag i 10 min. ved 200º
Svits svampe og løg i olie. Fordeles på den forbagte tærtebund sammen med broccoli og tomater.
Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.
Hæld det i tærten.
Drys med revet ost og bag færdig i ca. 30-40 min.
Salaten rives i mundrette stykker.
Blandes med jordbær og melon.
Tilberedningstid: Godt 1 time
Energifordeling:
Protein 20,2 %
Fedt 26,8 %
Kulhydrat 53 %