Onsdag: Grønsagspie med melon-og jordbærsalat

Ingredienser:

Tærtedej:

1 dl vand

3 dl durumhvedemel

10 g gær

½ tsk. havsalt

Fyld:

250 g champignon i skiver

4 forårsløg i skiver

1 spsk. rapsolie

250 g broccoli i små buketter

3 tomater i både

3 æg

1½ dl letmælk

Havsalt

friskkværnet peber

100 revet ost 30+

Melon-og jordbærsalat:

400 g grønkrølsalat

400 g jordbær i skiver

400 g vandmelon i 2×2 cm terninger

Sådan gør du:

Udrør gæren i vandet tilsæt salt.

Ælt melet i.

Rul dejen ud, læg den i en tærteform.

Lad den hvile på køl i 30 min.

Forbag i 10 min. ved 200º

Svits svampe og løg i olie. Fordeles på den forbagte tærtebund sammen med broccoli og tomater.

Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber.

Hæld det i tærten.

Drys med revet ost og bag færdig i ca. 30-40 min.

Salaten rives i mundrette stykker.

Blandes med jordbær og melon.

Tilberedningstid: Godt 1 time

Energifordeling:

Protein 20,2 %

Fedt 26,8 %

Kulhydrat 53 %