Onsdag: Indiske kyllingespyd med blandede salater med nødder og hindbærvinaigrette

Ingredienser:

500 g kyllingebrystkød

Marinade:

2 dl cheasy A-38

2 fed hvidløg

1 tsk. ingefær

1 tsk. karry

1 tsk. gurkemeje

1 knps. cayennepeber

Havsalt

Friskkværnet peber

Salat med ristede nødder:

400 g blandede grønne salater efter eget valg

50 g nødder efter eget valg

Hindbærvinaigrette:

100 g friske hindbær

1 tsk. hvidvinseddike

1 spsk. rapsolie

½ tsk. sukker

Havsalt

Friskkværnet peber

Sådan gør du:

Skær kødet i tern, og stik dem på spyd.

Læg spyddene på en tallerken.

Bland A-38 med krydderier og hæld det over spyddene.

Lad det trække i min. 30 min.

Grill spyddene 4-5 min. på hver side.

Salaten:

Nødderne hakkes groft og ristes på en tør og hed pande.

Salaten skylles og tørres. Brækkes i mindre stykker.

Til dressingen blendes alle ingredienserne.

Smages til med sukker, salt og peber.

Server dressingen separat til salaten der drysses med nødderne.

Tilbehør: Flütes

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Energifordeling:

Protein 26,1 %

Fedt 27,5 %

Kulhydrat 46,4 %