Onsdag: Indiske kyllingespyd med blandede salater med nødder og hindbærvinaigrette
Ingredienser:
500 g kyllingebrystkød
Marinade:
2 dl cheasy A-38
2 fed hvidløg
1 tsk. ingefær
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1 knps. cayennepeber
Havsalt
Friskkværnet peber
Salat med ristede nødder:
400 g blandede grønne salater efter eget valg
50 g nødder efter eget valg
Hindbærvinaigrette:
100 g friske hindbær
1 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. rapsolie
½ tsk. sukker
Havsalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Skær kødet i tern, og stik dem på spyd.
Læg spyddene på en tallerken.
Bland A-38 med krydderier og hæld det over spyddene.
Lad det trække i min. 30 min.
Grill spyddene 4-5 min. på hver side.
Salaten:
Nødderne hakkes groft og ristes på en tør og hed pande.
Salaten skylles og tørres. Brækkes i mindre stykker.
Til dressingen blendes alle ingredienserne.
Smages til med sukker, salt og peber.
Server dressingen separat til salaten der drysses med nødderne.
Tilbehør: Flütes
Tilberedningstid: Ca. 30 min.
Energifordeling:
Protein 26,1 %
Fedt 27,5 %
Kulhydrat 46,4 %