Pizzastykker

Find inspiration til sund og lækker mad til børnenes madpakke.

1 stor pizza, ca 12 stykker

Pizzadej:

20 g gær

2 dl lunkent vand

1 tsk salt

1 spsk olie

Ca 350 g pizzamel

Gær, vand, salt og olie blandes sammen. Melet tilsættes lidt ad gangen og dejen æltes godt sammen. Rulles tyndt ud og lægges på en bageplade med bagepapir.

Tomatsovs:

1 spsk olie

1 finthakket løg

1 finthakket fed hvidløg

5 tomater eller 1 dåse flåede eller hakkede

Lidt oregano

1 laurbærblad

Salt og peber

Løg og hvidløg sauteres i olien uden at få farve. Tomat oregano og laurbærblad tilsættes. Simrer i 15 min og smages til med salt og peber. Afkøles let og smøres på pizzadejen.

Fyld:

Reven ost og parmaskinke i tynde skiver

Parmaskinken lægges på, og til sidst drysses med reven ost. Pizzaen bages ved 250 grader i ca 12 min. Skæres ud i mindre stykker.