Tirsdag: Svinemørbrad japanese
Ingredienser:
1 svinemørbrad, ca. 500 g
4 dl bouillon
1 tsk. brun farin
2 spsk. sojasauce
4 gulerødder
1 porre
2 stængler blegselleri
250 g champignon
1 løg
100 g bønnespirer
1 dåse bambusskud
Havsalt
Friskkværnet peber
Tilbehør: 6 dl ris og sojasauce
Sådan gør du:
Skær kødet i meget tynde skiver.
Skær gulerødder, porre, blegselleri, svampe og løg i meget tynde strimler, skiver eller både.
Kog risene.
Varm bouillon, sukker og soja i en høj pande.
Kom først halvdelen af kødet og lidt af grøntsagerne ved og lad det simre i ca. 5 min.
Tag det op og kom resten i den varme bouillon og lad det simre ca. 5 min.
Tilsæt bønnespirer, bambusskud og den første portion grønsager og kød.
Smag til med salt og peber.
Server med kogte ris
Tilberedningstid: Ca. 30 min.
Energifordeling:
Protein 30,9 %
Fedt 7,2 %
Kulhydrat 61,6 %