Tirsdag: Svinemørbrad japanese

Ingredienser:

1 svinemørbrad, ca. 500 g

4 dl bouillon

1 tsk. brun farin

2 spsk. sojasauce

4 gulerødder

1 porre

2 stængler blegselleri

250 g champignon

1 løg

100 g bønnespirer

1 dåse bambusskud

Havsalt

Friskkværnet peber

Tilbehør: 6 dl ris og sojasauce

Sådan gør du:

Skær kødet i meget tynde skiver.

Skær gulerødder, porre, blegselleri, svampe og løg i meget tynde strimler, skiver eller både.

Kog risene.

Varm bouillon, sukker og soja i en høj pande.

Kom først halvdelen af kødet og lidt af grøntsagerne ved og lad det simre i ca. 5 min.

Tag det op og kom resten i den varme bouillon og lad det simre ca. 5 min.

Tilsæt bønnespirer, bambusskud og den første portion grønsager og kød.

Smag til med salt og peber.

Server med kogte ris

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Energifordeling:

Protein 30,9 %

Fedt 7,2 %

Kulhydrat 61,6 %