Tirsdag: Kalkunfrikadeller og nye kartofler med rygeostcreme
Ingredienser:
500 g hakket kalkunkød
1 finthakket løg
1 tsk. karry
2 spsk. mel
2 æg
2 dl skummetmælk
1 bundt hakket dild
Havsalt
Friskkværnet peber
700 g nye kartofler
200 g agurk i små terninger
Annonse
1 bundt radiser i kvarte
3 spsk klippet purløg
Rygeostcreme:
170 g fynsk rygeost
2 dl fromagefrais
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. sukker
Havsalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Kartoflerne koges møre med salt, afkøles og skæres i mindre stykker.
Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og blandes med grøntsagerne.
Kødet røres med løg, salt, peber og resten af ingredienserne.
Form til frikadeller og steg dem i olie på en pande ved middel varme. 4-6 min på hver side.
Annonse
Tilberedningstid: Ca. 35 min.
Energifordeling:
Protein 35,9 %
Fedt 30,0 %
Kulhydrat 34,2 %