Tirsdag: Pestobagt sej på kartoffelbund
Ingredienser:
750 g sej fileter (mørk eller lys)
500 g nye kartofler
Havsalt og friskkværnet peber
2 spsk. grøn pesto
16 halverede cherrytomater
2 spsk. grøn pesto
havsalt, friskkværnet peber, sukker
1 bdt. Rucola salat
Tilbehør: Et godt brød
Sådan gør du:
Skær kartoflerne i tynde skiver, og kog dem 5 min. i letsaltet vand.
Hæld vandet fra, dup dem tørre. Fordel kartoffelskiverne i et fad.
Krydr med salt og peber.
Læg sejfileterne oven på kartoflerne, dryp 2 spsk. pesto over. Bag fisken i ovnen ved 175° i ca. 20 min.
Læg de halve tomater i et ovnfast fad, krydr med salt, peber og sukker. Smør dem med 2 spsk. pesto, og bag dem sammen med fisken.
Anret fisken sammen med tomaterne og rucolasalaten.
Servér med brød til.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.
Energifordeling:
Protein 28,8 %
Fedt 25,1 %
Kulhydrat 46,1 %