Tirsdag: Pestobagt sej på kartoffelbund

Ingredienser:

750 g sej fileter (mørk eller lys)

500 g nye kartofler

Havsalt og friskkværnet peber

2 spsk. grøn pesto

16 halverede cherrytomater

2 spsk. grøn pesto

havsalt, friskkværnet peber, sukker

1 bdt. Rucola salat

Tilbehør: Et godt brød

Sådan gør du:

Skær kartoflerne i tynde skiver, og kog dem 5 min. i letsaltet vand.

Hæld vandet fra, dup dem tørre. Fordel kartoffelskiverne i et fad.

Krydr med salt og peber.

Læg sejfileterne oven på kartoflerne, dryp 2 spsk. pesto over. Bag fisken i ovnen ved 175° i ca. 20 min.

Læg de halve tomater i et ovnfast fad, krydr med salt, peber og sukker. Smør dem med 2 spsk. pesto, og bag dem sammen med fisken.

Anret fisken sammen med tomaterne og rucolasalaten.

Servér med brød til.

Tilberedningstid: Ca. 40 min.

Energifordeling:

Protein 28,8 %

Fedt 25,1 %

Kulhydrat 46,1 %