Tirsdag: Champignonlasagne
Ingredienser:
250 g champignon (i kvarte)
3 gulerødder (revet)
2 store rødløg eller ca. 200 g skalotteløg (hakket)
1 pose frossen spinat (skal være optøet ved brug)
½ tsk. revet muskatnød
1½ tsk. salt
Peber
½ karton mornaysauce
½ karton sauce naturel/grundsauce fra Karolines
8 lasagneplader (helst grønne)
4 spsk. Cheasy revet ost
1 spsk. olie
Tilbehør:
Italiensk brød og evt. salat
Sådan gør du:
Tænd ovn på 200°C.
Svits champignon og løg i olien i 3-4 minutter.
Væden presses fra spinaten og denne blandes i sammen med gulerødder, muskat, salt og peber.
Naturelsaucen og Mornaysaucen hældes sammen.
1/3 af champignon/gulerodsblandingen fordeles i et ovnfast fad (ca.5x19x32cm) og herefter fordeles 1/4 af sauceblandingen over. Dæk med 4 lasagneplader.
Fortsæt forfra med champignon/gulerodsblandingen, sauceblanding og plader og slut af med det sidste sauce og revet ost.
Bag i ovnen i 30-35 minutter, hvorefter den skal trække i ca 10 minutter.
Denne lasagne vil selv de kødelskende mænd elske…
Energifordeling:
Protein: 15,9E%
Kulhydrat: 50,4E%
Fedt: 33,9E% (er lidt for høj, men sænkes hvis der serveres salat til)
Tip: Du kan også tilsætte 500 g champignon, og så udelade gulerødderne.