Tirsdag: Champignonlasagne

Ingredienser:

250 g champignon (i kvarte)

3 gulerødder (revet)

2 store rødløg eller ca. 200 g skalotteløg (hakket)

1 pose frossen spinat (skal være optøet ved brug)

½ tsk. revet muskatnød

1½ tsk. salt

Peber

½ karton mornaysauce

½ karton sauce naturel/grundsauce fra Karolines

8 lasagneplader (helst grønne)

4 spsk. Cheasy revet ost

1 spsk. olie

Tilbehør:

Italiensk brød og evt. salat

Sådan gør du:

Tænd ovn på 200°C.

Svits champignon og løg i olien i 3-4 minutter.

Væden presses fra spinaten og denne blandes i sammen med gulerødder, muskat, salt og peber.

Naturelsaucen og Mornaysaucen hældes sammen.

1/3 af champignon/gulerodsblandingen fordeles i et ovnfast fad (ca.5x19x32cm) og herefter fordeles 1/4 af sauceblandingen over. Dæk med 4 lasagneplader.

Fortsæt forfra med champignon/gulerodsblandingen, sauceblanding og plader og slut af med det sidste sauce og revet ost.

Bag i ovnen i 30-35 minutter, hvorefter den skal trække i ca 10 minutter.

Denne lasagne vil selv de kødelskende mænd elske…

Energifordeling:

Protein: 15,9E%

Kulhydrat: 50,4E%

Fedt: 33,9E% (er lidt for høj, men sænkes hvis der serveres salat til)

Tip: Du kan også tilsætte 500 g champignon, og så udelade gulerødderne.