-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Tirsdag: Tunfrikadeller
Ingredienser:
2 dåser tun i vand
2 æg
½ lille løg (meget fint hakket, eller revet)
1 bundt persille eller dild
1 tsk. salt (til frikadeller)
Lidt friskkværnet peber
6 spsk. rasp
50 g margarine til stegning
3 dl creme fraiche 9 % / cheasy fraiche
500 g kartofler
4 gulerødder
300 g snittet hvidkål
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Kartoflerne skæres i både, krydres med salt og peber og stilles i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter.
Vandet hældes fra tunen, og kødet kommes i en skål sammen med æg, persille, løg, salt og peber. Ca. halvdelen af creme fraichen og rasp tilsættes.
Det hele røres godt sammen og stilles i køleskabet i ca. 15 – 20 min.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 12 minutter.
Smag resten af creme fraichen til med salt og peber (pas på, det tager mere smag jo længere det står og trækker) og evt. persille /dild.
Riv gulerødderne og snit hvidkålen og bland til en gulerodssalat. Smag til med citronsaft.
Energifordeling:
Protein: 31,1 E%
Kulhydrat: 38,6 E%
Fedt: 30,2 E%