Tirsdag: Torsk i ovn
Ingredienser:
500 g torskefileter uden ben
1 tsk. havsalt
1 spsk. rapsolie
2 løg, snittet
1 porre, fint hakket
4 groftrevne gulerødder
½ l. mornay sauce
50 g gratineringsost
2 spsk. rasp
Kartofler til 4 pers. Ca. 300 g til en voksen
Sådan gør du:
Annonse
Del torskefileterne i mindre stykker og fordel dem i et ovnfast fad. Drys med salt.
Varm olien op i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, porre og gulerødder i 3 min. tilsæt mornay sauce.
Smag til med salt og friskkværnet peber. Fordel grønsagsblandingen over fisken.
Gratiner med ost og slut af med rasp.
Bag retten midt i ovnen i 30 min. ved 225°
Tilbehør: kartofler
Tilberedningstid: ca. 45 min.