Tirsdag: Torsk i ovn

Ingredienser:

500 g torskefileter uden ben

1 tsk. havsalt

1 spsk. rapsolie

2 løg, snittet

1 porre, fint hakket

4 groftrevne gulerødder

½ l. mornay sauce

50 g gratineringsost

2 spsk. rasp

Kartofler til 4 pers. Ca. 300 g til en voksen

Sådan gør du:

Del torskefileterne i mindre stykker og fordel dem i et ovnfast fad. Drys med salt.

Varm olien op i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, porre og gulerødder i 3 min. tilsæt mornay sauce.

Smag til med salt og friskkværnet peber. Fordel grønsagsblandingen over fisken.

Gratiner med ost og slut af med rasp.

Bag retten midt i ovnen i 30 min. ved 225°

Tilbehør: kartofler

Tilberedningstid: ca. 45 min.