Torsdag: Kalkunruller med fetaost
Ingredienser:
4 tynde skiver kalkunbryst (i alt 500 g)
Havsalt
Friskkværnet peber
1 fed hvidløg
2 spsk. letsnittet frisk basilikum
4 stave gedefetaost
2 papirtynde skiver parmaskinke
1 ds. konc. tomatpuré
1½ dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
250 g frisk båndpasta
Sådan gør du:
Læg kalkunskiverne imellem et stykke film. Bank dem flade med håndroden.
Hak hvidløget fint og bland det med basilikum. Fordel det på den ene side af hver skive. Krydr let med salt og peber.
Læg en stav gedeost på midten. Rul kødet sammen.
Del skinken på langs. Ombind hver rulle med skinken. Læg rullerne i et ovnfast fad.
Bland tomatpuré, vin og bouillon. Hæld det over rullerne. Sæt dem på næstnederste rille i ovnen ved 175° i 50 min.
Øs væden over rullerne et par gange under stegningen. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Energifordeling:
Protein 34,9 %
Fedt 11,8 %
Kulhydrat 47,3 %