Torsdag: Aspargessuppe med kylling

Ingredienser:

½ kg friske hvide asparges

1½ l hønsebouillon

400 g kyllingebryst i små stykker

25 g mel

2 dl fromage frais

Havsalt

Friskkværnet peber

Tilbehør: Flütes

Sådan gør du:

Aspargesene skrælles og den træede del af stilken brækkes af.

Kog aspargesskræller og endestykker 10 min i hønsebouillon og si det fra.

Skær aspargesene i 3 cm lange stykker og gem hovederne.

Kog aspargesstykkerne og kyllingestykkerne 20 min. i suppen.

Kom hovederne ved de sidste 5 min.

Tag asparges og kylling op, og hold det varmt.

Jævn suppen med mel.

Smag til med salt og peber

Tag gryden af varmen, og pisk fromage frais i.

Læg aspargesstykkerne og kylling i suppen.

Servér med flütes.

Tilberedningstid: Ca. 50 min.

Energifordeling:

Protein 23,6 %

Fedt 30 %

Kulhydrat 46,4 %