Torsdag: Aspargessuppe med kylling
Ingredienser:
½ kg friske hvide asparges
1½ l hønsebouillon
400 g kyllingebryst i små stykker
25 g mel
2 dl fromage frais
Havsalt
Friskkværnet peber
Tilbehør: Flütes
Sådan gør du:
Aspargesene skrælles og den træede del af stilken brækkes af.
Annonse
Kog aspargesskræller og endestykker 10 min i hønsebouillon og si det fra.
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker og gem hovederne.
Kog aspargesstykkerne og kyllingestykkerne 20 min. i suppen.
Kom hovederne ved de sidste 5 min.
Tag asparges og kylling op, og hold det varmt.
Jævn suppen med mel.
Smag til med salt og peber
Tag gryden af varmen, og pisk fromage frais i.
Læg aspargesstykkerne og kylling i suppen.
Servér med flütes.
Tilberedningstid: Ca. 50 min.
Energifordeling:
Protein 23,6 %
Fedt 30 %
Annonse
Kulhydrat 46,4 %