Torsdag: Mørbradret med ris

Ingredienser:

Ris til 4 personer

1-2 mørbrad 600-700 g

2 hakkede løg

1 spsk. rapsolie

1 spsk. smør

1-2 spsk. mild karry

3 dl. hønsebouillon

1 dåse kokosmælk (den fede)

Havsalt og friskkværnet peber

125 g babyspinat

1 lille dåse søde majs

Sådan gør du:

Kog risene efter anvisning på pakken.

Puds kødet fri for sener og hinder, skær mørbrad i ca. 2 cm. tykke bøffer.

Varm olien og smelt smørret heri.

Svits karryen(pas på den ikke brænder).

Brun bøfferne på begge sider.

Tag dem af panden.

Svits løgene.

Læg kødet tilbage.

Tilsæt bouillonen og kokosmælk og lad retten simre 10-15 min. til saucen er jævn.

Smag til med salt og peber.

Læg spinat bladene på en stor tallerken eller fad. Drys mejskernerne ud over.

Servér retten med ris til.

Tilberedningstid: Ca. 40 min.

Energifordeling:

Protein 29,7 %

Fedt 29,5 %

Kulhydrat 40,9 %