Torsdag: Kalkunroulade med kartoffelgratin
Ingredienser:
4 tynde kalkunschnitzler
4 soltørrede tomater i olielage
1 bundt bredbladet persille
1 dl revet ost 10+
4 skiver kalkunbacon
Kartoffelgratin:
1 kg kartofler
2 porrer i ringe
2 skalotteløg i skiver
2 dl skummetmælk
2 dl ost 10+
Havsalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Blandes med løg, porrer, ost, mælk, salt og peber.
Kommes i et ovnfast fad og stilles i ovnen ved 190º i en lille time.
Hak de soltørrede tomater og bredbladet persille og bland dem med 1 dl revet ost.
Bank let på schnitzlerne for at gøre dem ekstra tynde.
Fordel fyldet på kødet og rul rouladerne sammen og bind en skive kalkunbacon rund om hver roulade.
Læg dem i et ovnfast fad ved 190º i 25 min.
Tilberedningstid: Ca. 1 time og 15 min
Energifordeling:
Protein 41,2 %
Fedt 11,8 %
Kulhydrat 47,0 %