Torsdag: Spaghetti med kødsovs
Ingredienser:
400 g hakket oksekød 9-12%
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
100 g revet rodselleri (resten fra igår)
2 – 3 revede gulerødder
1 lille squash, skåret på langs og herefter i skiver.
2 dåser hakkede tomater
Et par persillekviste (Resten skal bruges imorgen)
2 laurbærblade
1 tsk. timian
Evt. en bouillonterning (okse, grøntsags eller hønse) udrørt i 2 dl. Kogende vand.
Salt og peber.
Spaghetti eller pasta efter behag og appetit ( ca. 3-400 g)
Sådan gør du:
Svits kødet i eget fedtstof i en gryde.
Gør grøntsagerne klar og tilsæt dem lidt efter lidt under omrøring.
Tilsæt de hakkede tomater og bouillonvandet.
Tilsæt et par kviste persille og laurbærbladene.
Lad saucen småkoge i ½ times tid.
Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier efter lyst…
Tilbered pastaen efter anvisning.
Server med et godt italiensk brød til.