Torsdag: Spaghetti med kødsovs

Ingredienser:

400 g hakket oksekød 9-12%

1 løg, hakket

2 fed hvidløg, finthakket

100 g revet rodselleri (resten fra igår)

2 – 3 revede gulerødder

1 lille squash, skåret på langs og herefter i skiver.

2 dåser hakkede tomater

Et par persillekviste (Resten skal bruges imorgen)

2 laurbærblade

1 tsk. timian

Evt. en bouillonterning (okse, grøntsags eller hønse) udrørt i 2 dl. Kogende vand.

Salt og peber.

Spaghetti eller pasta efter behag og appetit ( ca. 3-400 g)

Sådan gør du:

Svits kødet i eget fedtstof i en gryde.

Gør grøntsagerne klar og tilsæt dem lidt efter lidt under omrøring.

Tilsæt de hakkede tomater og bouillonvandet.

Tilsæt et par kviste persille og laurbærbladene.

Lad saucen småkoge i ½ times tid.

Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier efter lyst…

Tilbered pastaen efter anvisning.

Server med et godt italiensk brød til.