-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Torsdag: Boller i selleri
Ingredienser:
1 selleri i tern
1 l bouillon
Fars:
400 g hakket kalv og flæsk
Havsalt
50 g mel
2 æg
1 revet løg
3 dl mælk
Annonce
Friskkværnet peber
Maizena til jævning
1½ dl piskefløde
240 g ris
Sådan gør du:
Rør kødet med salt. Tilsæt melet og rør godt. Tilsæt æggene ét ad gangen og til sidst mælken og det revne løg og peber.
Lad farsen hvile ½ time. Kog selleriterningerne al dente i bouillon. Tag selleriterningerne op, form farsen til boller og småkog dem i bouillonen i 7-10 min. efter størrelse. Tag dem op og hold dem lune. Suppen jævnes med maizena udrørt i vand.
Fløden tilsættes til sidst. Smag til med salt og peber. Hæld boller og selleri tilbage, varm godt i gennem. Servér med ris.
Tilberedningstid: ca. 40 min.