sponsoreret indhold
Guide: Inspiration til dit nye køkken
SPONSORERET indhold

Guide: Inspiration til dit nye køkken

Drømmer du om nyt køkkengrej, nye skabslåger, en ny bordplade eller simpelthen om at skifte hele dit gamle køkken ud? Vi inspirerer dig her til dit næste køkkenprojekt.

Foto: Rotpunkt
25. apr. 2019 | Bolig

For mange mennesker er køkkenet i dag et af hjemmets vigtigste rum. Det er her, de laver mad, her de spiser, og her de samles som familie.

Det stiller høje krav til indretningen. Køkkenet skal ikke længere blot være funktionelt og praktisk. Det skal også være smukt, indbydende og hyggeligt.

Går du med en drøm om at pifte dit køkken op eller om at bygge et helt nyt?

Der er masser af muligheder for at gøre drømmen til virkelighed, uanset om det kræver store ændringer eller mindre udskiftninger.

Her guider vi dig til, hvad du skal gå efter, hvis du vil sætte dit køkken i stand.

Nyhed fra AUBO Køkken & Bad: Coffee Oak Line
aubo.jpgSidste skud på stammen indenfor AUBOs populære Oak Line-serie er modellen Coffee Oak Line, som i den grad kan bringe både eksklusivitet og god stemning til dit hjem.

Coffee Oak Line er produceret i massiv eg, som efterfølgende er både bejdset og lakeret. Årestrukturen er helt naturlig, hvilket gør lågerne spillevende at kigge på. Et mesterværk, hvis dansende nuancer dagligt vil minde dig om, at du deler hjem med et fantastisk naturmateriale.

I det viste køkken er Coffee Oak Line-modellen kombineret med AUBOs nye model Sense Grå, som med sin varme og matte overflade matcher Coffee Oak Lines vildskab på bedste vis.

NJDENMARK – et personligt køkken
danishwoodcraft.jpgTræ er i tradition, og for Nikolaj Jørgensen er det også passion. Hans køkkener er altid opkaldt efter fruen i huset. Ikke fordi hun er den eneste, der har sin gang der, men fordi han har erfaret, at det altid er 'die Frau', der ved, hvad hun vil have - og bestemt ikke vil have.

Hvert køkken er derfor helt sit eget. Alle køkkener er designet og produceret specielt til den enkelte frue, familie, villa, sommerhus eller lejlighed, og materialer og udformning er valgt med omhu ud fra kundens særlige køkkendrømme og mulighederne i rummet.

Læs mere på www.njdenmark.dk

Silkeblød nyhed til køkken og bad
designa_billede.jpgSilk by DESIGNA er navnet på en helt ny og innovativ serie af låger til køkken og bad, som DESIGNA Køkken netop har lanceret.

Den nye serie er karakteriseret ved en silkeblød overflade, der er fremstillet i en mat og slidstærk folie.

Med Silk by DESIGNA udvider DESIGNA sit sortiment med et nyt og unikt formsprog.

Den nye serie fås i tre forskellige farver – sort, grå og hvid, som er udvalgt efter tidens trendy og toneangivende nuancer.

Lågerne i Silk-serien er fremstillet med maksimalt fokus på miljøet. Kollektionen indeholder således ingen PVC eller ftalater og afgiver stort set ingen afdampning.

Thy, ægthed og godt køkkenhåndværk
hanstholm.jpgSnedkerkøkkener fra Hanstholm Køkken er ensbetydende med solide håndværksmæssige traditioner, individuelle løsninger og godt design. Der findes nemlig ingen standardmål, og alt bliver produceret fra bunden efter individuelle mål.

Det er næsten kun kundens egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan køkkenet skal bygges, og der bliver bygget med nøje udvalgte råmaterialer af passionerede snedkere, der nærer en stolthed og en stor portion kærlighed til håndværket.

Med et Hanstholm Køkken kan man være sikker på, at kvaliteten og æstetikken er i top.

Testvindende køkkenknive fra Yaxell
jesperfahnoe.jpgSiden 2014 er det stort set kun japanske knive, der har vundet, når de større blade har testet køkkenknive. Udover deres lave vægt og fantastiske stål, er japanske knive ofte kunstværker i sig selv med deres smukke damaskusstål.

Kokkekniven i serien Yaxell Zen i 37 lag rustikt stål har vundet tre år i træk i svenske Aftonbladet.

Brødkniven i samme serie blev testvinder i Politiken i januar 2019. Og kokkekniven fra Yaxell Ran med 69 lag smukt damaskusstål blev testvinder i Fyens Stiftstidende i marts 2019.

Forkæl dig selv, din kæreste eller en, der skal fejres, med en testvindende kokkekniv fra Yaxell.

Køb knivene på www.jpknive.dk/

Kitchn.dk – din køkkenforhandler onlinekitchn_ny.jpg

Hos Kitchn køber du dit nye køkken på nettet, men af fagfolk, der har års erfaring fra branchen. Det kommer dig til gode, når du skal omsætte dine køkkendrømme til en god, velfungerende indretning.

I processen gør de ansatte hos Kitchn sig umage med at sikre god og personlig vejledning, så du kan føle dig i trygge hænder fra første idé, til drømmen bliver til virkelighed.

Kitchn har samlet masser af gode idéer til, hvordan du kan indrette dit køkken, så du får det, du drømmer om. Lad dig inspirere af forskellige låger, materialer, opstillinger og meget mere på deres køkkeninspirationsside.

Kvalitet, miljø, design – og stort udvalg
rotpunkt_billede.jpgSkal dit drømmekøkken blive til virkelighed, så er et køkken fra Rotpunkt Køkken den helt rette løsning for dig, der drømmer om højeste kvalitet, stor funktionalitet og et smukt design, og som samtidig tager hensyn til miljøet.

Med Rotpunkts PEFC-certificerede produktionsmetode Greenline Bioboard er skabene produceret af Bioboard. Det er en produktionsmetode, hvor man reducerer forbruget af træ med 37 procent. Dette medvirker til at bevare verdens naturskove uden at gå på kompromis med kvaliteten og stabiliteten.

Samtidig er Bioboard lettere end spånplade lavet af 100 procent træ. Derfor reduceres vægten på skabene med 30 procent, uden at holdbarheden og styrken på skabene påvirkes. Dette er særdeles gavnligt for miljøet, da blandt andet CO2-udslip og brændstofforbrug i forbindelse med transport formindskes.

Rotpunkt kan derfor levere et køkken, hvor miljøet er i højsæde, og hvor den tyske grundighed og altid høje kvalitet er en selvfølge.

Rotpunkt Køkken giver dig markedets største udvalg af grebsløse, moderne køkkener, men tilbyder også et stort og spændende udvalg af køkkener i træ i programmet Wood Unlimited. Her tages du igennem processen med at vælge den trælåge, som passer lige nøjagtigt ind i dit køkken.

Gennemtænkt, enkelt køkkendesign
tcm.jpgGør køkkendrømmen til virkelighed med dansk kvalitet fra Tvis Køkkener, Danmarks ældste køkkenfabrik – uanset om du er til klassisk hvid, naturlig varme eller moderne farver. 

Grip-line er et enkelt køkkendesign med flotte linjer og stilfulde glatte overflader, der giver køkkenet udtryk af et møbel.

Designet er gennemtænkt enkelt i alle aspekter. De store skuffer har gribekant øverst, og de nederste er udstyret med push, der gør madlavningen legende let. 

Du kan skabe din individuelle løsning i den farve og kombination, du ønsker. Bordpladen nærmest svæver, og uanset hvilken en du vælger, vil den matche det rolige køkkenudtryk.