Inviter efteråret med til bords – med Christiane Schaumburg-Müller
@christianesm – Powerwoman & Ladyboss

Inviter efteråret med til bords – med Christiane Schaumburg-Müller

Hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller bliver efteråret budt velkommen med levende lys og masser af hygge omkring et smukt dækket bord. Sammen med designhuset aida har hun skabt den nye keramikserie RAW Metallic Brown, hvor efterårets brune og gyldne nuancer er oversat til smukke glasurer. Se her, hvordan Christiane dækker op til efterår.

Når efterårsstormene rusker de sidste røde, gule og brune blade til jorden, er det sæson til at trække indenfor, sætte simremaden over og jage mørket og kulde på flugt med levende lys og hyggelige middage. Hjemme hos Christiane Schaumburg-Müller bliver årstidernes skiften direkte overført til de smukke borde, hun dækker – og den nye keramikserie RAW Metallic Brown i brun og gylden glasur er som skabt til efterårsbordet.04_Eftera╠èr_469.jpg@raw1835 – RAW – Crafted Concept

Inspirationen til keramikserien RAW Metallic Brown er hentet i den nordiske natur og designtradition, hvor gedigne naturmaterialer og afdæmpede farver spiller hovedrollen. Keramikkens dybe, brune tone får ekstra liv og spil af den glitrende, reaktive guldglasur, der gør RAW Metallic Brown serien særlig smuk på bordet – alene eller i kombination med andre dele i nordiske nuancer fra RAW universet. Christiane har hentet yderligere varme efterårsfarvertil bordet med pyntegræskar og fine DIY-projekter, der understreger stemningen. Giv efteråret en plads ved bordet – se her, hvordan du nemt kan gøre Christiane kunsten efter.

TIP: Gå en tur i efterårsskoven og saml blade i naturens sidste overdådige farveflor. Skriv forsigtigt navne på med guldtusch, og brug dem som bordkort.

Dæk op til efterår med den nye RAW Metallic Brown serie fra aida, og kombiner gerne med andre smukke farver fra RAW universet som fx Northern Green og Midnight Blue. Find også både glas og bestik i RAW serierne – du kan se alle dele, priser og forhandlere på www.raw1835.dk04_Eftera╠èr_462.jpg

Alle dele af RAW-serien skabt med traditionsrige keramikteknikker, der gør at ikke to dele er ens. Den særlige indfarvning af leret gør, at RAW får sin smukke farve og overflade, og alle glasurer er påført i hånden. Stentøjsserien RAW er brændt to gange ved over 1200 grader og er derfor enormt solidt – og så længe du følger enkle forholdsregler, går stellet både i opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. Læs mere på aida.dk

RAW Metallic Brown

RAW Metallic Brown er det nyeste skud på stammen i samarbejdet mellem stilikonet Christiane Schaumburg-Müller og designvirksomheden aida. Her bliver Christianes æstetiske sans og glæde ved smukt interiør forenet med aidas lange designtraditioner og store know-how. RAW Metallic Brown serien består af: krus med hank, krus uden hank, termokrus, desserttallerken, frokosttallerken, middagstallerken, suppetallerken og skål – og der er flere items på vej.04_Eftera╠èr_436.jpg@fru_hansen_blomster – Addicted to the floral universe - @strum.aarhus Håndlavet borde i moderne designs og flotte materiale

DIY: Christianes græskarlys

Du skal bruge:

  • små pyntegræskar
  • boremaskine og kopbor 40-60 mm eller spadebor 40 mm
  • urtekniv
  • melon-ske eller the-ske
  • paraffinvoks og væger, fås hos fx grafical.dk (alternativt fyrfadslys)

Udvælg nogle fine pyntegræskar. De fås i alverdens farver og former, så vælg nogle, der passer til din overordnede farvepalet – og sørg for, at de står sikkert på deres bund.

Bor nu forsigtigt i toppen af græskarret ned igennem den hårde skal. Pas på, du ikke borer hele vejen igennem.

Skær forsigtigt skallen væk fra midten med din urtekniv, hvorefter du med din ske udhuler græskaret for kerner og blødt frugtkød.

Smelt din paraffin efter anvisningerne på pakken – tilføj evt. en farve. Sæt en væge ned i dit græskar og hæld forsigtigt stearinen i.

Har du ikke mod på at kaste dig ud i at støbe dine egne lys, kan du fylde græskarret med ris til ca 1,5 cm fra kanten og sætte et fyrfadslys i, der passer til diameteren på dit hul i græskarret.

04_Efterår_548.jpg