Kalder alle hobbyelskere!
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Creativ Company, Gavlhuset, Panduro, Stelling & STOFogSTUFF.dk

Kalder alle hobbyelskere!

DIY-fænomenet er kommet for at blive, og vi elsker det!

Der var en årgang, hvor man snakkede om DIY (do it yourself) som en trend. Det er efterhånden noget tid siden nu. DIY-fænomenet er altså kommet for at blive, og vi elsker det!

Hører du til hobbyelskeren, der altid går rundt og har potentielle DYI-projekter i støbeskeen, så ved vi godt, hvor du skal vende din opmærksomhed hen nu. Læs med her!

Et univers af kunstnerartikler til den kvalitetsbevidste

Stelling_fitting_low_girls.jpgStelling.dk finder du et stort og inspirerende udvalg af kunstnerartikler. Gå på opdagelse i et kreativt univers og lad dig inspirere til nye og spændende DIY-projekter og kunstprojekter.

Stelling.dk forhandler kunstnerartikler fra alle de kendte brands samt materialer til mange timers fordybelse. Du finder blandt andet akrylmaling, akvarelmaling og tegneredskaber i alle afskygninger.

Vil du gerne i gang med at male men mangler inspiration, så afholder Stelling også kurser inden for forskellige malegenrer.

Kig forbi Stelling.dk eller find inspiration til dit kreative projekt i en af vores 6 butikker.

Slaraffenland for kreative hobbyelskere

creativecompany_0023small.jpgElsker du at bruge hænderne og fordybe dig i en kreativ hobby, så er danske Creativ Company og deres hjemmeside CChobby.dk helt sikkert noget for dig. Her finder du et kæmpe udvalg af hobbyartikler til både børn og voksne, der spænder over alt fra karton, papir, tekstiler og garn til modelleringsmasser og perler.

Og ikke nok med det – er du løbet tør for inspiration til dit næste DIY-projekt, er der også hjælp at hente i form af gratis inspiration, bl.a. idéer til kort, smykker, boliginteriør og gaveindpakning. Alle idéerne er udstyret med trin-for-trin vejledning og liste over anbefalede produkter. 

Inspiration, Kreativitet & Skaberglæde

gavlhuset_foto_alt.jpgGavlhuset er en hobbybutik hvor du finder hobbyartikler og inspiration til kreative DIY-projekter. I Gavlhuset mener de, at kreativitet skaber oplevelse. Derfor arbejder de hele tiden på at inspirere deres kunder og omgivelser til kreativ udfoldelse.

Gavlhuset tilbyder et kreativt sortiment af materialer til mange slags hobbies. I deres produktsortiment indgår alt lige fra den meget trendy Vintage Paint (Kalkmaling) fra Jeanne d’Arc Living, DIY-boligartikler, Brugskunst, Hobby maling, Patchwork stoffer, materialer til kort og scrapbooking samt mange andre kreative materialer.

Butikken er med sine 600 kvm. og 60.000 varenumre en af landets største hobbybutikker med næsten alt til almen hobby.

Kreativitet med farver & fantasi

panduro_Alt-for-Damerne.jpgVi har allesammen godt af at bruge hænderne og skabe noget med dem. Og det er noget, alle kan – kun fantasien sætter grænser.

I Panduro finder du hobbyartikler af bedste kvalitet til alle dine kreative projekter med farver, papir, perler, ler, stof og træ. Alt det, der sætter gang i fantasien og skaberglæden hos både store og små.

Panduros produkter opfylder naturligvis alle gældende regler og krav – både mht. miljø og sikkerhed. Bæredygtighed er meget vigtigt for Panduro. Derfor opfordrer og inspirerer Panduro-sortimentet til at genbruge materialer og passe på de ting, vi har.

Læs mere om Panduro og find masser af inspiration på panduro.com

Inspiration og stof, der gør det værd at sy selv

stof_sy-selv-kreativ-stof-stuff.jpgEr du til kreativ og bæredygtig livsstil, vil du hos STOFogSTUFF.dk kunne shoppe løs i kvalitets metervarer med GOTS- eller Økotex certifikat. 

Bomuldsstof med print, der står knivskarpt og er i smukke farver, du kan anvende til syning af beklædning til store og små, sengetøj, boligtilbehør som sofapuder og gardiner samt tasker, shoppingnet og små punge.

Økologisk jerseystof du finder i over 200 forskellige unikke mønstre og farver. Du kan med strækstofferne let selv designe og sy personligt og anderledes beklædning til hele familien. 
Desuden tilbydes et stort udvalg af sy-tilbehør og sy-mønstre passende til dit sy-projekt. Smukke bånd, knapper og sy-mærker, der lige giver det sidste pift til dine kreationer.
Hos STOFogSTUFF.dk finder du inspiration samt stof og sytilbehør, der gør det værd at sy selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY