Tidløse klassikere og moderne designs

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Designers-First, Stay Design, Designgaragen, ILVA, Tendens & Roxy Klassisk.

Tidløse klassikere og moderne designs

Klassiske designermøbler har både fokus på detaljen og funktionaliteten, og gennem årtier har designere udsmykket vores hjem med klassikere, som den dag i dag fremstår moderne og tidløse.

Klassikere kan både løfte dit hjem, vise hvem du er og samtidig være en god investering.

Seks butikker giver her deres bud på nye designs og gamle klassikere til dit hjem.

Slim vase i nordisk minimalisme
stay.jpgSTAY Design er inspireret af den tidløse skandinaviske designtradition. Derfor er der fokus på detaljer, funktionalitet og nordisk minimalisme. 

Slim Vasen er en nytænkning af den traditionelle vase. Designet er skabt ud fra, at små og smalle overflader skal kunne udnyttes til fulde og gøre din bolig unik i alle kanter og hjørner. Slim Vasen er perfekt i din vindueskarm, på en hylde eller på sofabordet. 

Med Slim Vasen er du din egen blomsterdekoratør. Slim Vasen gør det nemt at skabe et smukt og personligt udtryk, og vasen får få blomsterstilke til at syne af meget. 

Unikke designs til fair priserdesignersfirst.jpgDESIGNERS FIRST er et nyt dansk design brand, der lancerer interiør, designet af upcoming danske designere. Forretningsfilosofien er - fair priced design - uden at gå på kompromis med kvalitet, bæredygtighed eller service. 

Et unikt samarbejde mellem freelance designere og ingeniørerne bag firmaet sikrer, at både æstetik, funktionalitet og holdbarhed er intakt. 

I DESIGNERS FIRST webshoppen handler du danskproduceret design uden fordyrende mellemled. Det medfører et prisniveau, der er under sammenlignelige produkter. 

DESIGNERS FIRST har ingen fysisk butik, men udstiller i deres showroom i Vejle. 

Læderhynder til dine designklassikere
designgaragen.jpgForm og funktionalitet går ikke altid op i en højere enhed, så selvom du har investeret i en klassisk designerstol, er det ikke altid, du sidder så rasende behageligt. 

Det er der heldigvis råd for. DesignGaragen forkæler dine designklassikere med læderhynder, og på den danske webshop finder du et kæmpe udvalg af lækre læderhynder, der både forkæler din bagdel og yder retfærdighed til det oprindelige design. 

Endda uden at tømme dine lommer, så det er en vaskeægte win-win-win.

Klassik Copenhagen - Førende specialbutik indenfor brugte danske møbelklassikere 
roxy.jpgKLASSIK Moderne Møbelkunst er i dag Nordens største forhandler af brugte, danske møbelklassikere. Igennem mere end 20 år har forretningen opnået en unik ekspertise inden for dansk møbeldesign og oparbejdet et sortiment uden sidestykke - noget sted i verden.

Klassik Copenhagen sætter stor pris på de danske håndværkstraditioner, som dansk design især var præget af i midten af 1900-tallet.

Kvaliteten var og er enestående, hvorfor vi den dag i dag stadig kan have glæde af disse snedkermester-møbler. 

KLASSIK sælger, køber og bytter unikke møbler, stentøj, lamper og kunst fra den danske møbelguldalder.

KLASSIK fører såvel eksklusive snedkermestermøbler som gode industrimøbler, og vi har altid et bredt udvalg af møbler af de bedste danske arkitekter.

Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl, og alle de andre visionære og respekterede arkitekter, har været gode venner af huset i over to årtier.

Find os her:
KLASSIK Flagship Store • Bredgade 3, 1260 KBH K • klassik@klassik.dk
KLASSIK Warehouse • Jorisvej 11, 2300 KBH S • warehouse@klassik.dk
KLASSIK Shop • Godthåbsvej 20, 2000 FRB • roxy@klassik.dk

Klassiske og ”skæve” designermøbler i særklasse
Tendens.jpgTendens har et af landets største udvalg af design møbler, belysning og accessories, der skaber personlighed i dit hjem. Det er både det klassiske nordiske design og det mere ”skæve” design. 

Hos Tendens finder du kendte mærker som Vipp, HayNaver Collection og Fatboy.

Tendens har eksisteret i mere end 20 år, og den viden og erfaring vi har fået gennem alle de år, deler vi gerne med dig, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Vi elsker godt og funktionelt design, og vi søger derfor hele tiden nye spændende varer, hvad enten det er designermøbler, lamper eller diverse småting. 

På vores webshop www.tendensshop.dk kan du handle designermøbler 24 timer i døgnet. 

Pearl Pendel - charme og stil i alle rum
iddesign.jpgSom lysende perler på en snor. Lys til dagen og lys til natten – Pearl pendlen fra ILVA kan lidt af det hele.

Dens fornemmeste formål er naturligvis at skabe lys over land. Men Pearl kan mere end dét. Den kan nemlig skabe charme og stil i ethvert rum.

En behagelig lyssætning er vigtig for et hyggeligt og indbydende hjem. Den elegante Pearl pendel giver både hjemmet et dejligt lys og har samtidig en dekorativ funktion.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning