-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blommechutney: Sådan laver du chutney af efterårets blommehøst
Brug den lækre chutney til kød, oste og krydrede gryderetter. Den skønne blommechutney med ingefær er nem at lave og kan holde sig længe på et mørkt og køligt sted, så lav roligt en stor portion.
8-9 dl
Total:1 time 15 minutter
Arbejdstid:45 minutter
Ingredienser
- 1 kg blommer
- 2 skalotteløg
- 20 g frisk ingefær
- 1 frisk chili
- 2½ dl blomme- eller æblevineddike
- 250 g rørsukker
- 2 tsk. groft salt.
Sådan laver du blommechutney
- Vask blommerne,udsten dem, og skær demi både. Pil skalotteløgene,og hak dem fint. Skrælingefæren, og hak denfint. Vask chilien, halvérden, og skrab frøene ud.Snit den fint.
- Bland det hele i engryde, tilsæt vineddike,og giv det et langsomtopkog under omrøring.Tilsæt sukker og salt,og kog chutneyen underomrøring, til den er tyksom marmelade (35-45min.).
- Fyld chutneyen i renesylteglas, der er kogt i engryde vand i 5-10 min.eller varmet i ovnen ved100 grader i 15 min. Lukstraks.