-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Drømmekage de luxe
Glem alt om den tørre, kedelige bradepandekage. Her er drømmekageklassikeren med ekstra snask og knas. Under et gavmildt lag knasende og karamelsød nødde-kokos-topping gemmer sig saftig mazarinkage. En sand drømmekage!
Drømmekage til 6-8 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Mazarinkage:
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 50 g mel
- Nødde-kokos-topping:
- 200 g brun farin
- 100 g mørk sirup
- 40 g kokosmel
- 1 spsk mælk
- 75 g blandede nødder (f.eks. mandler, hasselnødder og pekannødder)
Sådan bager du lukusdrømmekage
- Mazarinkage:
- 1. Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen.
- 2. Pisk æggene i, og vend melet i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) foret med bagepapir, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader.
- 3. Lav toppingen imens:
- Nødde-kokos-topping:
- 1. Kom brun farin, sirup, kokosmel og mælk i en gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden af varmen.
- 2. Hak nødderne groft, og vend dem i remoncen.
- 3. Fordel remoncen oven på den varme kage, hæv temperaturen til 225 grader, og bag kagen i yderligere 5 minutter.