-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Edamamebønnesuppe med skyr
Hjemmelavede supper er en god måde at få indtaget en masse grønsager på én gang.
1
Ingredienser
- 50 g løg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk olie
- 1 tsk timian
- 3 dl bouillon (vand + pulver)
- 150 g bælgede edamamebønner
- salt og peber
- 60 g parmaskinke
- 50 g skyr 30 g groft brød
Sådan gør du:
- Hak løg og hvidløg, og svits let i olie uden at brune.
- Tilsæt timian, bouillon og bønner. Kog 10-15 minutter, til bønnerne er møre.
- Smag til med salt og peber.
- Bag parmaskinken på bagepapir ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Blend suppen, og servér den med sprød parmaskinke og brød til. Læg en klat skyr i midten ved servering.
- Kcal 471
- Protein 41 g ~ 37 %
- Kulhydrat 38 g ~ 31 %
- Fedt 17 g ~ 32 %
- Kostfibre 10 g
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Oksebøf med grønsagsbernaise