Oksebøf med grønsagsbernaise
SPONSORERET indhold

Oksebøf med grønsagsbernaise

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav en "snyde-bernaise" til bøffen, så sparer du mange kalorier.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

220 g mager oksebøf
lidt tørret hvidløg
salt og peber
50 g gulerod
50 g selleri
30 g porre
1½ dl bouillon
25 g drænet yoghurt, max 7%
½ spsk bearnaiseessens
100 g peberfrugt
50 g rødløg

Sådan gør du:

Krydr bøffen med hvidløg, salt og peber, og lad den hvile i 5 minutter. Skær gulerod, selleri og porre i grove tern, og kog dem helt møre i 1 dl bouillon. Blend massen til en helt ensartet sovs, og varm den op med yoghurt. Smag til med bearnaiseessens, salt og peber.

Steg bøffen på en grillpande nogle få minutter på hver side, til den er medium stegt. Skær rødløg og peberfrugt i skiver, og steg dem let på en non-stick-pande. Tilsæt ½ dl bouillon og steg videre,

Hak løg og hvidløg, og svits let i olie uden at brune. Tilsæt timian, bouillon og bønner. Kog 10-15 minutter, til bønnerne er møre. Smag til med salt og peber.

Servér bøffen med bløde løg, grøntsagsbearnaise og peberfrugt. Tilsæt ekstra estragon eller oregano i bearnaisesaucen.

PRØV OGSÅ: Squashspaghetti med bolognese

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter