Den lækreste julenegroni
I denne negroni er der brugt akvavit i stedet for gin for at give den et krydret tvist. Du skal lave kryddercamparien i god tid, inden du skal have drinken, da den helst skal trække smag længe.
1 drink
Personer:1
Total:Cirka 1 uge
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
Kryddercampari (rækker til flere drinks)
- 7 dl Campari
- 250 g tyttebær
- 100 g sukker
- 1 appelsin, skal af
Negroni
- 2 cl akvavit
- 2 cl kryddercampari
- 2 cl sød vermouth
- 2 dash appelsinbitter (ca. ½ tsk)
- tyttebær eller appelsinskal til pynt
Fremgangsmåde
Kryddercampari: Hæld alle ingredienser i en ren beholder med låg, og stil i køleskabet. Rør dagligt, og smag til, indtil du opnår den ønskede smag, ca. 1 uge. Si, men pres ikke tyttebærrene. Si derefter gennem et kaffefilter. Opbevar i køleskabet.
Negroni: Kom ingredienserne i en mikser eller et glas. Tilsæt is og rør 20 gange. Si over i et glas med is. Pynt med tyttebær eller appelsinskal.
Tip!
Opbevar resten af din camparimikser i køleskabet til næste gang, du har lyst til denne drink.