-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
To varianter koldskål: Klassisk og frugtig
Koldskål kan sagtens være kalorielet og smage godt. Prøv bare disse nemme versioner på en klassisk- og frugtig koldskål.
2 personer
Klassisk koldskål
- 1 æg
- 2 spsk. rørsukker
- 1-2 spsk. reven skal af økologisk citron
- Korn af 1 stang vanilje
- 4 dl kærnemælk, 0,5 %
- 2 spsk. creme fraiche, 9 %
- Evt. ekstra reven citronskal
- 3 dl kærnemælk, 0,5 %
- 1 dl skyr med vanilje, 0,2 %
- Korn af 1 stang vanilje
- 2 tsk. rørsukker
- 1 dl jordbær
- 1 stiftpisket æggehvide
Klassisk koldskål
- Pisk æg, rørsukker, citronskal og vaniljekorn godt sammen.
- Tilsæt kærnemælk samt creme fraiche, og pisk yderligere, til det hele er blandet.
- Servér gerne med et ekstra drys reven citronskal.
Let og frugtig
- Blend kærnemælk, skyr, vanilje og rørsukker med halvdelen af bærrene.
- Vend æggehviden i koldskålen, fordel den i skåle eller kopper og drys med de resterende hakkede jordbær.