
Nem & hurtig kage: Knasende sprøde snitter
Vil du servere lidt sprødt og sødt til kaffen, så prøv disse nemme og hurtige snitter. De bages som en hel plade i bradepande og skæres derefter i trekanter.
(ca. 30 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 25 min.
- Fryse-egnede
- 100 g mandler
- 100 g chokolade
- 250 g smør
- 175 g (ca. 2 dl) sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 250 g (4 dl) mel
Sådan bager du nemme snitter
- Hak mandler og chokolade groft med en kniv – mandlerne skal ikke smuttes.
- Rør blødt smør og sukker sammen. Bland vaniljesukker i og tilsæt melet samt 2⁄3 af mandler og hakket chokolade. Rør dejen sammen.
- Beklæd en lille bradepande, 30x25 cm, med bagepapir og smør dejen ud til en jævn plade.
- Drys resten af mandler og hakket chokolade over.
- Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
- Lad kagen svale lidt efter bagningen og skær den herefter i 4x5 cm’s stykker, som skæres midt igennem til trekantede stykker.