Ingredienser
Dej:
- 3 æg
- 200 g sukker
- 150 g smeltet smør
- 250 g reven squash
- 75 g grofthakkede valnødder eller pecannødder
- 1-2 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. stødt ingefær
- 75 g hakkede tørrede tranebær eller rosiner
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Frosting:
- 75 g blødt smør
- 100 g flødeost
- 250 g flormelis
- 50 g hasselnøddeflager
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker sammen. Rør de øvrige ingredienser i, i den rækkefølge de indgår i ingredienslisten.
- For en bradepande 22 x 30 cm med bagepapir, og kom dejen heri.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen. Er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
- Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis i. Fordel frostingen på kagen. Pynt med hasselnøddeflager.
Tip:
Pynt kagen med hasselnøddeflager eller mandelsplitter, hvis du foretrækker det.