-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Krydret squashkage med nødder
Dejlige sommerdage indbyder til hjemmebagte kager og kaffe under åben himmel. Vi har bagt en herlig squashkage med nødder, der er nem at tage med på tur.
10 personer
Ingredienser
Dej:
- 3 æg
- 200 g sukker
- 150 g smeltet smør
- 250 g reven squash
- 75 g grofthakkede valnødder eller pecannødder
- 1-2 tsk. stødt kanel
- 2 tsk. stødt ingefær
- 75 g hakkede tørrede tranebær eller rosiner
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Frosting:
- 75 g blødt smør
- 100 g flødeost
- 250 g flormelis
- 50 g hasselnøddeflager
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker sammen. Rør de øvrige ingredienser i, i den rækkefølge de indgår i ingredienslisten.
- For en bradepande 22 x 30 cm med bagepapir, og kom dejen heri.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen. Er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
- Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis i. Fordel frostingen på kagen. Pynt med hasselnøddeflager.