Spicy kyllingelår med edamamebønner og broccoli
SPONSORERET indhold

Airfry: Spicy kyllingelår med edamamebønner og broccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det har aldrig været nemmere at lave gyldne og sprøde kyllingelår. Med Michelle Kristensens kogebog får du en hel masse lækre opskrifter, som du kan tilberede i din airfryer.

Af: Michelle Kristensen
28. dec. 2023 | Opskrift | ALT.dk
2 | Total: 40 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

Kyllingelår

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • ½-1 tsk stødt chili (kan udelades)
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1 drys peber
  • 4 kyllingelår
  • ½ spsk sesamfrø

Tilbehør

  • 100 g frosne, pillede edamamebønner
  • 1 broccoli (400 g)
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • Peber

Sådan gør du

Tænd airfryeren på 160 grader. 

Rør olien sammen med paprika, salt, chili, hvidløgspulver og peber og pensl kyllinge - lårene med marinaden. Drys kyllingelårene med sesamfrø.

Fordel kyllingelårene i airfryerkurven og tilbered dem i airfryeren i 25-28 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem halvvejs. 

Kom de frosne edamamebønner op i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække i 5 minutter og hæld så vandet fra. Skær broccolien ud i mundrette buketter. Kom olien i en skål og rør knust hvidløg og salt i. Vend så broccoli og edamame - bønnerne i.

Når der er 15 minutter tilbage af kyllingelårenes tilberedningstid, lægger du grøntsagsblandingen på airfryerens rist og sætter den ind over kyllingelårene. Tilbered grøntsagerne i 10-15 minutter. Rør rundt i dem 1-2 gange undervejs. 

Spis kyllingelårene sammen med grøntsagsblandingen.